Škole računara Zemun

Registruj se
Prijavi se
Škole računara Zemun
akademija-oxford-skole-racunara

Akademija Oxford

Beograd, Zemun, Ugrinovačka-Senski trg 7 011 2195193
ŠKOLA RAČUNARA Akademija Oxford.
Škola računara Poslovni MS Office kurs: Poslovni kurs je obuka za rad na računaru koja podrazumeva da polaznik ne poseduje predznanje.
Nakon završene obuke polaznik poseduje znanje za samostalno korišćenje računara.
KURS PODRAZUMEVA STICANJE ZNANJA: Osnove informacionih i komukacionih tehnologija i Windows – operativni sistem, MS Office (Word, Excel, Powerpoint) – paket za kancelarijsku upotrebu Internet -, rad na internetu, slanje i prijem eletronske pošte.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Koristi glavne osobine operativnog sistema uključujući podešavanje osnovnih postavki računara, Efikasno rukuje radnom površinom računara i efikasno radi u grafičkom korisničkom okruženju, Poznaje glavne koncepte organizacije fajlova (datoteka) i da budu u stanju da efikasno organizuju fajlove i foldere tako da ih je lako pronaći i prepoznati, Koristi softver za pakovanje i raspakivanje velikih fajlova i anti-virus softver za zaštitu od računarskih virusa, Pokaže sposobnost u korišćenju osnovnih alata za uređivanje teksta i štampanje u okviru operativnog sistema.
MS Word je softver iz Microsoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje teksta.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Upravlja dokumentima i sačuva ih u različitim verzijama, Koristi ugrađene opcije kao što su Pomoć da poveća produktivnost, Formira i uređuje male tekstualne dokumente koji će biti spremni za deljenje i distribuciju, Primeni različito oblikovanje na dokumente da bi ih poboljšao pre distribucije i da prepozna dobru praksu u izboru odgovarajućih opcija formatiranja (oblikovanja), Umetne tabelu, slike i crteže u dokumente, Pripremi dokumente za slanje cirkularnog pisma, Izvrši podešavanje stranica dokumenta, proveri i ispravi pravopisne greške pre konačnog štampanja dokumenta.
MS Excel je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za napredno editovanje i uređivanje tabela.
Ima mogućnost računanja brojnih matematičkih i statističkih kompleksnih funkcija kao i mogućnost grafičkog prikaza svih tabela i proračuna.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS PowerPoint je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa(Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
MS OUTLOOK EXPRESS je softver iz Mikrosoftovog poslovnog paketa (Office), namenjen za izradu poslovnih i ličnih prezentacija.
Cilj ovog kursa je da se polaznik osposobi za samostalan rad u ovom programu.
Polaznik bi trebalo da bude u stanju da: Razume šta je elektronska pošta i poznaje prednosti i nedostatke njene upotrebe.
Da bude svestan drugih opcija komunikacije, Bude svestan pravila primerenog ophođenja na mreži i bezbednosnih aspekata prilikom korišćenja elektronske pošte, Kreira, proveri pravopis i pošalje elektronsku poruku.
Odgovori i prosledi dalje, upravlja prilozima i odštampa poruku, Bude svestan načina za povećanje produktivnosti u radu sa programom za elektronsku poštu.
Organizuje i upravlja porukama.

ITAcademy

Beograd, Zemun, Cara Dušana 34 011 7856100 |
011 7856140 |
ŠKOLA RAČUNARA ITAcademy. Postanite ekspert za Windows OS i Windows servere. Steći ćete znanja iz oblasti instalacije, konfiguracije i licenciranja Windows operativnog sistema. Uz to, savladaćete napredno umrežavanje, konfiguraciju sigurnosti za korisničke naloge, konfiguraciju mrežne sigurnosti, konfiguracija za rad u mobilnom okruženju i slično. Cilj je da steknete znanja i veštine potrebne za implementiranje bazične mrežne infrastrukture na Windows serverima.
Škola računara. U našoj školi računara kurseve Windows, Word, Excel, Internet, Power Point, AutoCAD i ostale specijalističke obuke mogu pohađati deca, omladina i odrasli. U školi računara nastava se izvodi u opremljenim kabinetima, grupno ili individualno, dva do tri puta nedeljno po 3 školska časa. Po završenim časovima, polaznici polažu ispit provere stečenog znanja iz računara i oni koji uspešno polože ispit dobijaju diplomu o završenoj obuci. Postoji mogućnost provere znanja rada na računarima bez pohađanja nastave. Izlazi se samo na ispit i dobija se sertifika o poznavanju rada na računaru.
Back to Top