Sportska medicina Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Sportska medicina Banovo brdo
ordinacija-sportske-medicine-vita-maxima-sportska-medicina
SPORTSKA MEDICINA.
Ordinacija Vita Maxima, prva ordinacija sportske medicine u Srbiji, je kroz saradnju sa Udruženjem za medicinu sporta Srbije prerasla u pravi centar za testiranje sportista.
Na osnovu potpisanog ugovora članovi Udruženja za medicinu sporta Srbije volonterski učestvuju u testiranju sportista i tako stiču neophodna znanja iz sportskomedicinske dijagnostike.
Opremljena najsavremenijom opremom za dijagnostiku u potpunosti ispunjava sve uslove predviđene zakonom o zdravstvenoj zaštiti, pre svega jednim od najmodernijih Color Doppler aparata iz familije Logic GE, zatim najmoćnijim ergospirometrom, poznatijim kao Quark b2 firme COSMED, EKG apartima Fukuda i holterom CUSTO, od samog početka se razlikovala od naizgled sličnih ordinacija.
Uspostavljen sistem i metodologija rada kroz tri ambulante u potpunosti može da zadovolji pregled i najzahtevnijih sportskih timova.
Dokaz za to je rad sa većinom nacionalnih selekcija, juniorima i kadetima, košarkaškim klubovima Prve lige, najboljim fudbalskim klubovima, pre svega FK Partizanom i sportistima drugih sportskih saveza.
Centar sportske medicine – preporuke za predtakmičarski pregled.
Ordinacija Vita Maxima je na osnovu potpisanog ugovora sa Udruženjem za medicinu sporta Srbije omogućava da se određene ideje sprovedu i služe na dobrobit cele zajednice.
Back to Top