Stolovi Mirijevo

Registruj se
Prijavi se
Stolovi Mirijevo
namestaj-arti-stolovi

Nameštaj Arti

Beograd, Mirijevo, Jovanke Radaković 80b 011 3437560 |
011 3432661 |
cena: Cenovnik
STOLOVI ARTI NAMEŠTAJ Niski stočići za odlaganje priručnih predmeta i pića već vekovima su deo ne samo evropske salonske tradicije već i našeg nasleđa, a i danas su jedan od najviše korišćenih komada nameštaja.
Outlet nameštaja nudi izuzetan izbor artikala kao što su klub stolovi, set stolovi, drveni stočići, stakleni stolovi, kompleti stolova, set stolovi od drveta i set stolovi od stakla i drveta ili stakla i metala.
U našoj ponudi pronaćićete stolove veoma inovativnih linija, koji će ulepšati svaki životni i radni prostor.
U prošlosti centralno mesto za okupljanje porodice bio je sto za ručavanje. Tu su se provodili zajednicki trenuci, primali gosti i obedovalo. U salonskim stanovima predratne izgradnje, centralna prostorija u stanu je bila trpezarija. Izuzetno je bitno da izaberete adekvatan trpezarijski sto, shodno obliku prostorije. U suprotnom nećete imati mesta, i nerado ćete provoditi vreme u Vašoj trpezariji. I stolovi za gruge namene nisu ništa manje bitni... Bilo da govorimo o radnim stolovima, stočićima za dnevne sobe ili noćnim stočićima od izuzetne je važnosti da ude praktičan, lak za održavanje i od kvalitetnog materijala.
Back to Top