Sudski tumač za persijski jezik Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za persijski jezik Beograd
Sudski tumači za persijski jezik Beograd je kategorija koja predstavlja sve prevodioce i ovlašćene sudske tumače za persijski jezik u Beogradu.
Oni nude prevođenje dokumentata sa overom sudskog tumača sa persijskog na srpski jezik i sa srpskog na persijski jezik.
Cene prevoda overenog pečatom sudskog tumača za persijski jezik, cene prevođenja svih vrsta tekstova i dokumentata sa persijskog na srpski jezik i sa srpskog jezika na persijskih jezik, i cene svih drugih vrsta usmenih prevoda sa persijskog i na persijski jezik, saznajte i uporedite ovde.
Pogledajte detaljno ponudu beogradskih prevodilaca za persijski jezik, kontaktirajte ih i dogovorite se oko pojedinsoti.
Persijski jezik ne govori mnogo ljudi u Beogradu, zato Vam na ovoj stranici prezentujemo sve sertifikovane prevodioce za persijski jezik, koji će Vam ponuditi svoje znanje i iskustvo u cilju da dobijete kvalitetan pisani ili usmeni prevod sa persijkog ili na persijski jezik.
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-persijski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA PERSIJSKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na albanski jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
agencija-za-prevodilacke-usluge-spotter-sudski-tumac-za-persijski-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA PERSIJSKI JEZIK SPOTTER Sudsko prevođenje dokumenata za persijski jezik.
agencija-za-prevodilacke-usluge-poliglota-balkan-sudski-tumac-za-persijski-jezik

Agencija za prevodilačke usluge Poliglota Balkan

Kragujevac, 27. marta 19, Tržni Centar Radnički (nisko prizemlje) 064 1786781
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA PERSIJSKI JEZIK - POLIGLOTA BALKAN Overen prevod za persijski jezik u kratkom vremenskom periodu.
Prevod svih vrsta dokumenata sa overom za persijski jezik.
LOKACIJE
Persijskije službeni jezik Irana, Tadžikistana i Avganistana. Jezik se naziva farsi u Iranu i Avganistanu; parsi je staro ime koje je potisnuto, jer simbol za p ne postoji u arapskom jeziku; tadžički (narečje Centralne Azije) ili dari (ime jezika u Avganistanu). Iranski jezici, među kojima je persijski, pripadaju porodici indoevropskih jezika. Istorija iranskih jezika započinje još u sedmom veku pre nove ere. Persijski je najznačajniji u grupi iranskih jezika i jedini za koga je, na osnovu pismenih spomenika, dokazano da je postojao kao stari jezik srednjeg doba i savremeni jezik. Kao indoevropski jezik, persijski ima određenih sličnosti sa ostalim jezicima iz indoevropske porodice, a naročito sa slovenskim jezicima pogotovo na sintaksičkom planu. Takođe, postoje mnoge sličnosti iranskih jezika, pa i farsija, sa južnoslovenskim jezicima.Persijski jezik je u svom razvoju imao tri glavna perioda: stari persijski jezik (jezik Aveste i Darijevih natpisa), srednji persijski jezik (pahlavi) i novi persijski jezik, ili samo persijski. On datira od momenta prihvatanja arapskog alfabeta oko 650. godine n. e., kada je, u vreme otpočinjanja islamskog uticaja, poprimio veliki broj arapskih reči, postajući izvanredno bogat jezik. Persijski jezik je pretrpeo tako male promene u toku celog poslednjeg milenijuma, da obrazovan Iranac može čitati rukopise sačinjene vekovima unazad bez posebnih teškoća.
Back to Top