Sudski tumač za ukrajinski jezik Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za ukrajinski jezik Savski venac
abc-prevodi-sudski-tumac-za-ukrajinski-jezik

ABC Prevodi

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 2 011 6685537
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA UKRAJINSKI JEZIK Prevod i overa dokumenata od strane sudskog tumača za ukrajinski jezik, po potrebi izlazimo i na teren.

Language Shop

Beograd, Savski venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143223 |
Sudski tumač za ukrajinski jezik. Sudski prevodioci za ukrajinski jezik. Pisani prevodi dokumenata i tekstova sa ukrajinskog jezika i na ukrajinski jezik.

Multi Prevodi

Beograd, Savski venac, Masarikova 5 064 0865145 |
065 5513434 |
SUDSKI TUMAČ ZA UKRAJINSKI JEZIK Pružamo usluge vrhunskih sudskih tumača za ukrajinski jezik.
LOKACIJE
Ukrajinski jezik (ukr. ukraї́nsьka móva) je slovenski jezik iz grupe istočnoslovenskih jezika. U prošlosti se još nazivao maloruski i rutenski. Ukrajinski je posle ruskog i poljskog treći najveći slovenski jezik. To je zvanični jezik Ukrajine gde ga govori 35 miliona ljudi kao maternji. Govori se još u: Rusiji, Poljskoj, Belorusiji, Rumuniji, Moldaviji, Pridnjestrovlju, Banatu, Kanadi i SAD. Ukrajinski jezik se služi ćiriličkim pismom koje se u pojedinim slovima razlikuje od ruske verzije. Ukrajinski jezik se razvio iz proto-istočnoslovenskog jezika koji se govorio u Kijevskoj Rusiji (10-13. vek). Ovaj jezik je bio zabranjen u školama Ruske Imperije od 1804-te do Oktobarske revolucije. Ukrajinski je imao stalnu dovoljnu bazu u zapadnoj Ukrajini gde nikada nije bio zabranjen.
Back to Top