Transplantacija kose Beograd

Registruj se
Prijavi se
Transplantacija kose Beograd
Nervira Vas Vaša proredjena kosa?
Transplantacija kose će rešiti sve Vaše probleme.
Kontaktirajte ordinacije ili klinike za transplantaciju kose u Beogradu i za početak zakažite informativni razgovor.
Saznaćete sve što Vas zanima i sigurno ćete se opredeliti za rešavanje Vašeg problema.
Beograd odavno ima u ponudi profesionalne, stručne i savremeno opremljene klinike za transplantaciju kose.
Posetite neku od njih i ponosno šetajte svoju bujnu kosu.
advance-hair-transplantation-aht-transplantacija-kose
TRANSPLANTACIJA KOSE BEOGRAD ADVANCE HAIR TRANPLANTATION - AHT AHT je uspešno obavio transplantaciju kose na hiljade klijenata širom sveta. Ovaj metod je nastao najpre usavršavanjem FUE a kasnije i drugih metoda, praćenjem najnovijih tehničkih dostignuća i trendova u domenu presađivanja kose i primenom istih.
Na svetskim kongresima za restauraciju kose se dva puta godišnje iznose inovativne metode i prikazuju različita istraživanja.
Mi težimo da koristimo najsavremeniju opremu i metode prateći svetske trendove u presađivanju kose. Nakon dugogodišnjeg iskustva, AHT tehnika prezentuje mogućnost bezbolne procedure koja daje prirodne rezultate i najminimalniju invazivnu metodu koja se danas primenjuje. AHT metod daje potpuno prirodne rezultate, bez bola i bez vidljivih ožiljaka.
U svakoj ordinaciji gde se primenjuje naš metod primenjuju se najviši standardi upotrebom najsavremenijih instrumenata i tehnologije.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-dr-colic-1-transplantacija-kose
TRANSPLANTACIJA KOSE BEOGRAD BOLNICA ZA ESTETSKU HIRURGIJU DR COLIĆ U našoj klinici možete dobiti usluge transplantacije kose najsavremenijim metodama.
medical-beauty-center-mbc-transplantacija-kose
Transplantacija kose ili restauracija je hirurška metoda koja omogućava premeštanje folikula kose sa davajuće - donor regije u regiju bez kose, ili gde je kosa proređena, to je primajuća - recipijentna regija.
Koristi se za tretman različitih oblika i stepena permanentnog gubitka kose kod osoba oba pola.
Najčešća indikacija je androgenetska alopecia (AGA) za tretman muškog tipa ćelavosti (male pattern baldness), ali se može koristiti kod gubitka kose kod žena, zatim za rekonstrukciju obrva, trepavica, brade, pokrivanje ožiljaka i dr Odakle se uzima kosa za transplantaciju?
Sigurna donor regija.
Dr Walter Unger je 1994 nakon opsežnog istraživanja odredio zonu u kojoj preko 80 procenata muškaraca starijih od 80 godina ima zdravu kosu. Pri transplantaciji kose treba koristiti samo sigurnu donor regiju.
To je zona u kojoj folikuli kose generalno ostaju do kraja života.
To su potiljačna i bočne regije poglavine.
Neosetljivost ove regije na hormonski uticaj je razlog da je presadjivanje kose uopste i moguće.
Hirurška restauracija kose prošla je dug put od svog nastanka.
Preko bolnih, invazivnih operacija koje su ostavljale velike ožiljke i rezultirale neprirodnim izgledom, do sadašnjih dana, mnogo komfornijih procedura i neuporedivo boljih rezultata.
U poslednjoj deceniji učinjen je veliki korak napred u obliku Follicular Unit Extraction - FUE procedure transplantacije kose i jos naprednije FUE PRECISE METODE, koja u rukama iskusnog hirurga ne ostavlja primetne tragove intervencije.
Nakon gotovo decenijskog iskustva i više od 1500 prezadovoljnih pacijenata, dr Balković je usavršila FUE metodu u FUE PRECISE proceduru kojom postiže vrhunske rezultate na zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata.
poliklinika-menssana-transplantacija-kose

Specijalna bolnica Menssana

Beograd, Banovo brdo, Kneza Višeslava 36 011 3541669
TRANSPLATACIJA KOSE BEOGRAD SPECIJALNA BOLNICA MENSSANA Intervencija Transplantacija kose se u našoj klinici radi već dugi niz godina.
Kako smo metodu transplantacije kose doveli na ovo područje među prvima, slobodni smo da Vas uverimo u uspešnost iste kao i u kvalitet našeg rada.
Intervencija se u najvecem broju slučajeva radi u lokalnoj anesteziji, kratkotrajnoj intravenskoj sedaciji ili u kombinaciji ove dve vrste anestezije.
Sama intervencija nije bolna, a u zavisnosti od broja transplantata moze trajati I do 6 sati.
opsta-bolnica-st-medica-transplantacija-kose

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
Transplantacija kose.
Naša najveća vrednost su naši zadovoljni pacijenti, vrhunski obučeni stručni saradnici i inovativna medicinska tehnika u presađivanju kose.
Naš cilj je postizanje najboljih rezultata prilagođenih individualnim potrebama naših korisnika.
Mi stalno ulažemo u nove obuke za nove tehnike kako lekara tako i tehničara kako bi postupak prilagodili pojedinačnim potrebama potencijalnih kandidata.
Ovaj nivo pažnje na individualne potrebe svakog kandidata je garancija bezbednosti, komfora, rezultata i zadovoljstva krajnjeg korisnika presađene kose.
Mi ne samo da vozimo mi testiramo.
Pre nego što bilo koji od naših članova tima počinje rad sa korisnicima usluga, oni prolaze kroz rigorozan process testiranja kako bi se obezbedila bezbednost, komfor, rezultat i zadovoljstvo krajnjeg korisnika.
FUT metoda presađivanja kose.
FUT metod je hiruški invazivna procedura.
Kod ove metode lekar hirurški odstranjuje traku skalpa (kosa se uzima sa zadnjeg dela glave gde koža biva hirurški isecana zajedno sa kosom).
Hirurški rez pravi ranu koja se zatim ušije hiruškim koncem.
To mesto kasnije ostavlja linearan ožiljak na koži glave korisnika i kod ove metode se to ne može izbeći.
Nošenjem malo duže kose, odnosno frizure, može se kamuflirati.
Dalje, isečeni deo skalpa se podeli u trake zatim u graftove, a zatim se prave rupice skalpelom na mestu gde kosa nedostaje.
Nakon toga se pincetama ubacuju graftovi u rupice.
Nakon završene procedure korisnik odlazi sa zavojem oko glave, konci se skidaju oko 10-og dana nakon intervencije, kada rana zaraste ali ožiljak ostaje.
Moguća komplikacija je osećaj da je skalp preuzak kao i osećaj stalne utrnutosti u oblasti gde je koža odstranjena.

Beoderma

Beograd, Dedinje, Baje Pivljanina 83 062 8835064 |
063 1063370 |
TRANSPLATACIJA KOSE - BEODERMA Profesionalna usluga transplatacije kose u ordinaciji Beoderma.
Potpuni ili delimični gubitak kose može znatno da utiče na samopouzdanje i da osobi naruši kvalitet života. Usled različitih faktora, kako genetskih tako i starenjem, veliki broj žena a posebno muškaraca tokom odredjene životne dobi susreće se sa problemom gubitka kose. Kada folikul dlake nestane tada jedino rešenje za povratak bujnosti jeste transplantacija kose. Transplantacija kose ili restauracija je hirurška metoda koja omogućava premeštanje folikula kose sa davajuće - donor regije u regiju bez kose, ili gde je kosa proredjena. Hirurška restauracija kose prošla je dug put od svog nastanka. Preko bolnih, invazivnih operacija koje su ostavljale velike ožiljke i rezultirale neprirodnim izgledom, do sadašnjih dana, mnogo komfornijih procedura i neuporedivo boljih rezultata. Ne treba zaboraviti da se osim gubitka kose na glavi transplantacija folikula dlake može raditi i kod nedostatka dlaka na bradi, brkovima i obrvama. Pacijent mora imati realna očekivanja i shvatiti da je gustoća kose limitirana.
Back to Top