Turističke agencije Loznica

Registruj se
Prijavi se
Turističke agencije Loznica
turisticka-agencija-oktopod-travel-turisticke-agencije
RENOMIRANA TURISTIČKA AGENCIJA.
Pounda turističkih aranžmana za letnju i zimsku sezonu.
Turistički aranžmani za proleće i jesen.
Putovanja za Uskrs, 1.maj.
Novogodišnja putovanja.
PONUDA TURISTIČKE AGENCIJE.
APARTMANI GRČKA.
Stavros, Nea Vrasna, Asprovalta, Hanioti, Pefkohori, Polihrono, Sarti, Neos Marmaras, Metamorfosi, Paralia, Olympic Beach, Evia, Parga, Sivota, Lefkada, Krf, Zakintos, Tasos, Kokino Nero / Kucupia, Egina.
HOTELI GRČKA.
Kassandra, Sithonia, Athos, Tasos, Olimpska regija, Krf, Evia, Lefkada, Parga, Perdika , Sivota, Preveza, Pelion, Alexandroupoli.
ITALIJA.
Lido Di Jesolo, Rimini, Sicilija, Kalabrija.
ŠPANIJA AVIONOM.
Majorka.
CRNA GORA Hoteli.
Apartmani.
GRČKA AVIONSKI PREVOZ.
Halkidiki / apartmani, Krf / apartmani, Krf / hoteli, Zakintos / apartmani, Zakintos / hoteli, Sivota / apartmani, Sivota / hoteli, Parga / apartmani, Parga / hoteli, Lefkada / apartmani, Lefkada / hoteli, Preveza / hoteli, Skiatos / apartmani, Skiatos / hoteli, Krit, Rodos, Kos.
TURSKA 2016.
Sarimsakli, Kušadasi, Didim, Bodrum, Marmaris, Fetije, Kemer, Antalija - Lara, Belek, Side, Alanja.
BUGARSKA 2016 Nesebar, Sunčev Breg .
TUNIS.
EGIPAT.
DALEKE DESTINACIJE.
LETO ZA MLADE.
PUTOVANJA U EVROPI I EVROPSKI GRADOVI.
PROLEĆE - LETO.
Prag , Krakov, Venecija, Francuska rivijera, Milano, Toskana, Rim, Azurna obala, Pariz.
PUTOVANJA ZA USKRS I 1 MAJ.
Prag, Milano, Venecija, Toskana.
PUTOVANJA AVIONOM ZA USKRS I 1 MAJ.
Istanbul, Prag, Moskva, Amsterdam, Rim, Nica, Portugalska tura.
TURISTIČKA PUTOVANJA - ZIMA.
SKIJANJE.
ZIMOVANJE.
SKI CENTRI.
Kada odlučite da odete na letovanje ili zimovanje, ili kada možete da odvojite vremena i novca za samo jedan vikend odmora, najčešće se nećete sami maltretirati sa istraživanjem koliko u Grčkoj košta trajekt ili koji je hotel najjeftiniji u Alanji, već ćete potražiti nekog ko će o svemu tome da brine i da putovanje organizuje umesto vas. Tim poslom se bave turističke agencije, koje sve te razne usluge zapakuju u jedno putovanje koje prodaju po jedinstvenoj ceni. Taj paket usluga se u svakodnevnom govoru obično zove turistički aranžman. Prema našim zakonima, samo turističke agencije smeju u komercijalne svrhe da se bave organizacijom putovanja, to jest prodajom turističkih aranžmana. S druge strane, agencije se, osim organizacijom putovanja, često bave i drugim uslugama – kao što su prodaja putnih karata, obezbeđivanje turističkog vodiča, iznajmljivanje vozila i slično. Tako da u principu dobijete sve što vam je potrebno za savršen odmor na jednom mestu. Može da se dogodi da agencija koju ste odabrali nije organizator putovanja, već samo posrednik. To znači da ta agencija samo prodaje aranžmane neke druge agencije, ali za to mora imati zaključen ugovor s tom agencijom. Kada ste već spremni za polazak na put, najbolje bi bilo da idete po aranžman u agenciju koju je neko od vaših poznanika već angažovao u prošlosti ili da se opredelite za agenciju za koju ste čuli iz neke druge priče ili reklama.
Back to Top