Turističke agencije Užice

Registruj se
Prijavi se
Turističke agencije Užice
turisticka-agencija-sim-tours-turisticke-agencije
TURISTIČKA AGENCIJA, PUTOVANJA.
Naša turistička agencija osnovana je 1998.
U proteklom periodu agencija beleži stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet svoje ponude.
SIM TOURS kreira u u vidu organizatora programe turističkih putovanja koji u sebi sadrže upoznavanje sa sopstvenom istorijom i kulturom, sa drugim civilizacijama, sa ljudima i načinom njihovog života, prirodnim lepotama i istorijskim spomenicima, prijatan odmor i zabavu, uzbudljive dogadjaje, očuvanje zdravlja i obnavljanje radne energije, stvaranje ambijenta za nova poznanstva i poslovnu saradnju.
U tom cilju, SIM TOURS organizuje: LETOVANJE, ZIMOVANJE, TURISTIČKA PUTOVANJA: letovanje na moru, planinama, banjama po sopstvenom izboru ili u paket aranžmanima u zemlji, letovanje po sopstvenom izboru ili paket aranžmanima u inostranstvu, zimovanja u poznatim domaćim i medjunarodnim zimskim centrima, izlete, putovanja, posete znamenitim prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima, ZDRAVSTVENI TURIZAM: Organizovanje putovanja, boravka i zdravstvenorehabilitacionih programa u zdravstvenim banjskoklimatskim lečilištima.
DRUGE VRSTE TURISTIČKIH USLUGA: prodaja avio karata za sve destinacije u zemlji i inostranstvu, rezervacija hotelskih soba u celom svetu, ostale usluge.
Sa razvojem agencije, proširivanjem delatnosti, unapredjivanjem kvaliteta, širila se i nasa poslovna mreža. Danas našu poslovnu mrežu čine: sedište agencije u Beogradu, ogranak Užice, ogranak Bor, ogranak Niš i preko 100 subagenata širom Srbije.
Potvrdu kvaliteta naših usluga potvrdjuju sledeće činjenice: Licenca Ministarstva turizma Srbije.
Članstvo u udruženju turističkih organizacija YUTA.
Šampioni turizma Srbije i Crne Gore 2004.
Šampioni turizma Srbije 2009.
Neka mašta postane stvarnost!
Kada odlučite da odete na letovanje ili zimovanje, ili kada možete da odvojite vremena i novca za samo jedan vikend odmora, najčešće se nećete sami maltretirati sa istraživanjem koliko u Grčkoj košta trajekt ili koji je hotel najjeftiniji u Alanji, već ćete potražiti nekog ko će o svemu tome da brine i da putovanje organizuje umesto vas. Tim poslom se bave turističke agencije, koje sve te razne usluge zapakuju u jedno putovanje koje prodaju po jedinstvenoj ceni. Taj paket usluga se u svakodnevnom govoru obično zove turistički aranžman. Prema našim zakonima, samo turističke agencije smeju u komercijalne svrhe da se bave organizacijom putovanja, to jest prodajom turističkih aranžmana. S druge strane, agencije se, osim organizacijom putovanja, često bave i drugim uslugama – kao što su prodaja putnih karata, obezbeđivanje turističkog vodiča, iznajmljivanje vozila i slično. Tako da u principu dobijete sve što vam je potrebno za savršen odmor na jednom mestu. Može da se dogodi da agencija koju ste odabrali nije organizator putovanja, već samo posrednik. To znači da ta agencija samo prodaje aranžmane neke druge agencije, ali za to mora imati zaključen ugovor s tom agencijom. Kada ste već spremni za polazak na put, najbolje bi bilo da idete po aranžman u agenciju koju je neko od vaših poznanika već angažovao u prošlosti ili da se opredelite za agenciju za koju ste čuli iz neke druge priče ili reklama.
Back to Top