Turističke agencije Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Turističke agencije Savski venac

Turistička agencija Argus Tours

Beograd, Savski venac, Balkanska 51 011 7617660
TURISTIČKA AGENCIJA BEOGRAD. Turistička ponuda agencije Argous tours. Letovanja. Zimovanja. Gradovi Evrope. Putovanja za Uskrs i 01. maj. Daleke destinacije. Mini odmor. Wellness putovanja. Turistička agencija ARGUS TOURS osnovana je 1990 godine.
TURISTIČKA AGENCIJA. TURISTIČKE DESTINACIJE.
RENOMIRANA BEOGRADSKA TURISTIČKA AGENCIJA. PONUDA ARANŽMANA I PUTOVANJA. Letovanja. letovanje Grčka, Turska, Italija, Španija, Bugarska, Crna Gora, Srbija. Evropske metropole. Rim, Pariz, Prag, Istanbul, Berlin, Madrid, Amsterdam, Varšava, Budimpešta. Shopping Tours, šoping ture. Venecija, Trst, Solun, Atina, Segedin, Beč, Budimpešta. Ponuda hotela. specijalne ponude za Grčku, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, za individualne polaske i za ceo svet. Ekskurzije. Wellnes & Spa putovanja. Čatež, Tuhelj, Zrače, Dobrina, Topolšica, Rogaška Slatina, Bled, Maribor.
Putovanja u Srbiji i Evropi. Turistička agencija Travellino Turistička agencija "TRAVELLINO" osnovana je 2002. godine i za ovaj kratak period istakla se kvalitetom u radu. Zadovoljstvo nam pričinjava kad nam se putnici prezadovoljni vraćaju i nova putovanja osmišljavaju u saradnji sa agencijom "TRAVELLINO". j
TURISTIČKA AGENCIJA BEOGRAD. LETOVANJA, PROLEĆNA PUTOVANJA, ZIMOVANJA, WELLNESS I SPA PUTOVANJA. ŠOPING TURE, PUTOVANJA NA SPORTSKE DOGAĐAJE.
GRČKA TURISTIČKA AGENCIJA U BEOGRADU. Rezervacija hotela 2*-5*. Vile. Apartmani. Dečiji turizam. Shop ture. Korporativni turizam. Hodočašće. Organizacija venčanja i krštenja. Real estae. Obrazovanje. SPA ture. Krstarenja. VIP ture. Ekskurzije. Avioprevoz. VIP usluge. Predstavnici u hotelima.

Turistička agencija Omniturs

Beograd, Savski venac, Savski Trg 7 011 7614131 |
011 7610127 |
TURISTIČKI ARANŽMANI I PUTOVANJA. Agencija Omniturs se nalazi u sastavu kompanije "OMNIPROMET" koja je osnovana 1990. godine i uspešno se bavi organizovanjem: dečijeg i omladinskog turizma (letovanja dece, zimovanja, rekreativna nastava, ekskurzije, škola u prirodi), letovanja, zimovanja i rekreativni odmori za članove kolektiva, prodajom individualnih turističkih putovanja. U svojoj ponudi nudimo veliki broj programa svih Evropskih metropola, izuzetno edukativnog karaktera, prvenstveno namenjenih učenicima, studentima, kao i onima kojima je upoznavanje svetske kulturne baštine od primarnog značaja. Luksuzni autobusi, licencirani vodiči i visoko stručni kadar agencije učini će vaše putovanje bezbednim, udobnim i uzbudljivim.
TURISTIČKA AGENCIJA GLOBUS TRAVEL. Zadovoljstvo nam je da Vas upoznamo sa našim efikasnim i dobro organizovanim timom koji će vam u svakoj prilici izaći u susret. Turističke ponude. Ohrid. Unforgetable days in Serbia. LUX HOTELI U SRBIJI. Planine. Đačke ekskurzije. Avio karte. City break. Banje. Svetske metropole. Izleti. Programi za kompanijske grupe. Letovanja. Beograd.

Turistička agencija Ponte Travel

Beograd, Savski venac, Birčaninova 28b 011 7858585
Ponte travel je jedna od vodećih turističkih agencija, tur- operatora. Osnovan je 1996 godine. Nudi širok asortiman kvalitetnih usluga za putnike iz celog sveta. Ponte travel organizuje razne grupne ture za daleke destinacije, pakete za letnji odmor vezane za čarter letove, kao i organizacijom seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu , prodajom međunarodnih avio karata, team building programme seminare i mnoge druge pouzdane i pogodne usluge. Članica smo IATA-e i YUTA-e. Ponte travel radi samo sa licenciranim dobavljačima, čime se obezbeđuje pružanje kvalitetnih usluga. Tim Ponte travel-a se sastoji od veoma iskusnih, dobro obrazovanih i ljubaznih zaposlenih. Ponosimo se našim razlicitim kategorijama proizvoda I odličnom uslugom koju ćete dobiti od našeg tima. To je ono što nas izdvaja. TURISTIČKI ARANŽMANI. USKRS / 1.MAJ. LETO. DALEKE DESTINACIJE. EVROPSKI GRADOVI. WELLNESS. KRSTARENJE. ZIMA.
Delatnost agencije je: Incoming-prihvat inostranih grupa,rezervacija hotelskog smeštaja, transferi, izleti i ekskurzije u zemlji i regionu sa vodičima na engleskom, francuskom, italijanskom, nemačkom i španskom jeziku. Transferi i vanlinijski prevoz putnika u zemlji i inostranstvu (posedujemo visokopodni turistički autobus kapaciteta 35 komercijalnih mesta). Organizovanje studijskih putovanja, ekskurzija, letnjih škola jezika za učenike i studente u zemlji i inostranstvu. Prodaja putnog zdravstvenog osiguranja u saradnji sa Milenijum osiguranjem. Organizujemo: Letnje škole: Letnja skola jezika u Ređo Kalabriji. SPRACHCAFFE LANGUAGES PLUS. Prevoz. Putovanja: SEVERNA ITALIJA, PARIZ, BUDIMPEŠTA, ŠPANIJA – ITALIJA – FRANCUSKA, ITALIJA – TOSKANA, PRAG.
Turistička agencija BAY TRAVEL se bavi organizovanjem turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu i za veoma kratko vreme uspeli smo da ostvarimo visok kvalitet pružanja usluga i da turizam iz domena luksuza pretvorimo u realnu potrebu i mogućnost. Uz našu pomoć svako putovanje ostaće Vam u lepom sećanju. Očekujemo da nas posetite i postanete stalni putnik i prijatelj agencije. KATEGORIJE PUTOVANJA. Letovanja. Metropole. Nova Godina. Zimovanje. Izleti. First Minute. Last Minute. Putovanja po Srbiji. Welness putovanja.

Centar dečijih letovališta

Beograd, Savski venac, Risanska 12 011 7614829 |
011 7614830 |
PROGRAMI. Nastava u prirodi. Izleti i ekskurzije. Letovanje osnovnoškolske i predškolske dece. Zimovanje osnovnoškolske i predškolske dece. Sportske pripreme svih uzrasta. Stručni kampovi i edukativne radionice. ODMARALIŠTA. Centar dečijih letovališta ima četiri objekta na četiri prelepe prirodne lokacije u Srbiji: Mitrovac na Tari. Stanišinci na Goču. Rudnik na Rudniku. Bukulja u Aranđelovcu. 365 dana u godini Centar dečijih letovališta kreira sadržaje koji omogućavaju deci da imaju što kvalitetnije osnove za razvoj svojih znanja i veština: od animatora i rekreatora za boravak u prirodi, preko sportskih aktivnosti, zabavnih programa poput plesa, glume, maskenbala, pa do edukativnih programa u vidu kvizova, radionica i izleta. Lokacije na kojima se nalaze naši objekti, birani su planski, sa nadmorskim visinama koje pogoduju klimatskom oporavku.

Turistička agencija Far&Away

Beograd, Savski venac, Birčaninova 17а 011 3614808 |
011 2657202 |
Turistička agencija FAR&AWAY počela je sa radom 1998.godine. Dugogodišnjim radnim iskustvom u turističkoj delatnosti, nudimo profesionalnu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu ORGANIZOVANJA PUTOVANJA: Poslovna putovanja: kongresi, sajmovi, seminari, poslovne konferencije, simpozijumi u zemlji i inostranstvu. Privatna putovanja: individualna, grupna. Zdravstveni turizam. Rezervacija i prodaja avio karata. Hotelski i privatni smeštaj u zemlji i inostranstvu. Jahting charter (iznajmljivanje jedrilica sa skiperom ili bez). Rent a car, u zemlji i inostranstvu. Posredujemo u prodaji turističkih aranžmana renomiranih turističkih agencija koje su zadobile naše poslovno poverenje. Posredujemo u prodaja aranžmana evropskih tour operatora: DERTOUR, TUI.
Back to Top