Vantelesna oplodnja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Vantelesna oplodnja Beograd
Pokušavate već duže vreme da ostanete u drugom stanju?
Nemojte se plašiti pregleda, jer što pre okrijete u čemu je problem, pre ćete problem i rešiti.
U današnje vreme, sve češći način da se začne beba je upravo vantelesna oplodnja.
Pronadjinte kliniku za vantelesnu oplodnju u Beogradu i zakažite neophodne preglede.
Saznajte i Vi kakav je osećaj obilaziti Beograd gurajući dečija kolica!
Želimo Vam svu sreću....
specijalna-ginekoloska-bolnica-beograd-vantelesna-oplodnja
VANTELESNA OPLODNJA.
U životu ne postoji iskustvo koje bi moglo da se ravna sa rođenjem bebe.
U medicini, retko šta može da se poredi sa doprinosom koji je donela asistirana reprodukcija.
Ginekolog Patrik Stepto i biolog Robert Edvards prvi su uspeli da epohalnom realizacijom oplodnje van tela žene postignu rođenje prve bebe – Luis Džoj (sreća).
Od tada milioni žena koje nisu mogle da rode, primenom ove metode, postale su majke.
Vantelesna oplodnja (VTO) podrazumeva stimulaciju jajnika da proizvede više jajnih ćelija koje se u određenom danu ciklusa, pod kontrolom ultrazvuka, izvade zajedno sa folikularnom tečnosti i oplode u spoljnim uslovima (odatle i naziv in vitro fertilizacija), te potom u obliku oplođene jajne ćelije ili embriona vraćaju u matericu.
Za ovaj proces je potrebno imati zdravu matericu normalnog izgleda, kao i normalne jajnike koji će reagovati na datu stimulaciju.
Jajovodi nisu potrebni u ovom procesu, što je vrlo važno kod pacijentkinja koje ih nemaju zbog prethodnih operacija.

Opšta bolnica Analife

Beograd, Zemun, Skadarska 5 011 3196808 |
011 3196809 |
VANTELESNA OPLODNjA U BOLNICI ANALIFE. Ispitivanje neplodnosti. Pre nego što se podvrgnete ispitivanju neplodnosti, morate znati koliko posvećenosti je potrebno sa naše i vaše strane. Ispitivanja i periodi pokušavanja lečenja mogu trajati mesecima. Kod nekih parova uzrok neplodnosti se nikada ne pronađe (neobjašnjena neplodnost). Proces može biti skup i obuhvatati neprijatne procedure. Mnoga zdravstvena osiguranja ne pokrivaju troškove lečenja neplodnosti. Na kraju i na žalost, ne postoje garancije da će posle svih ispitivanja i savetovanja, terapije i lečenja, doći do začeća. Ispitivanje neplodnosti se deli na: Ispitivanje kod žene, Ispitivanje kod muškarca
U životu ne postoji iskustvo koje bi moglo da se ravna sa rođenjem bebe. U medicini, retko šta može da se poredi sa doprinosom koji je donela asistirana reprodukcija. Od tada milioni žena koje nisu mogle da rode, primenom ove metode, postale su majke. Vantelesna oplodnja (VTO) podrazumeva stimulaciju jajnika da proizvede više jajnih ćelija koje se u određenom danu ciklusa, pod kontrolom ultrazvuka, izvade zajedno sa folikularnom tečnosti i oplode u spoljnim uslovima. Zahvaljujući sve boljoj savremenoj opremi, vantelesna oplodnja pokazuje visok stepen uspešnosti. Procena je da svaki šesti bračni par u našoj zemlji ima problema s plodnošću. Nekima je jedina nada da će se ostvariti kao roditelji − proces vantelesne oplodnje. Suprotno svim očekivanjima i mitovima o jakim genima, češći razlog za bračni sterilitet u Srbiji je – muška neplodnost. Ispostavilo se da ni muškarci nisu pošteđeni otkucavanja biološkog sata, koji, uz sve statičniji i poročniji način života, počinje da igra značajnu ulogu u njihovoj želji da se ostvare i kao očevi. Proces lečenja neplodnosti je složen, ima različitih terapija i metoda. Vantelesna oplodnja samo je jedna od njih i nikada se ne radi prva.
Back to Top