Video nadzor Beograd

Registruj se
Prijavi se
Video nadzor Beograd
secut-obezbedjenje-i-zatita-na-radu-video-nadzor

Secut - Obezbedjenje i Zaštita na radu

Novi Beograd, PC Ušće, Bulevar Mihajla Pupina 6 011 2200040
cena: Cenovnik
VIDEO NADZOR BEOGRAD SECUT Svi objekti koje obezbeđujemo su pod video nadzorom 24 časa dnevno.
Objekti koji se bave maloprodajom su obezbeđeni i sistemima protiv neovlašćenog iznošenja artikala iz objekata: zujalicama ( zakačke i nalepnice ) i antenskim kapijama.
sion-gard-video-nadzor

Sion Gard

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 58 011 2283843
VIDEO NADZOR BEOGRAD.
Ugradnja i instalacija tehničke opreme za video nadzor.
ALARM MONITORING SA VIDEO VERIFIKACIJOM - (daljinski nadzor uz video verifikaciju) podrazumeva vršenje usluga alarm monitoringa 24 h dnevno (putem klasičnih telefonskih linija ili putem GPRS/GSM komunikatora) uz video verifikaciju alarmnih dojava.
U slučaju alarmne situacije vrši se povezivanje sa sistemom video nadzora u štićenom objektu radi provere stanja.
U zavisnosti od ishoda video verifikacije vrši se upućivanje poziva kontaktima predviđenim za hitne slučajeve (KLIJENTU, POLICIJI, VATROGASNOJ SLUŽBI, HITNOJ POMOĆI) - u zavisnosti od prirode alarmne situacije.
balkans-security-services-video-nadzor
SISTEM VIDEO NADZORA.
Zatvoreni sistem video nadzora, koji omogućava nadgledanje u svrhe obezbeđenja, praćenja i zaštite.
Monitoring Centar poseduje, osim operatere u više smena, i obučene IT stručnjake u oblesti praćenje i nadzora sistema.
netiks-video-nadzor

Netiks

Beograd, Zvezdara, Bregalnička 9a 011 3409696
VIDEO NADZOR.
Netiks video nadzor u ponudi ima: Fiksne IP kamere, Pokretne IP kamere, Video serveri i risiveri, NVR snimači HW, DVR snimači, Analogne kamere, DVR PC kartice, Ostala i prateća oprema, Softver i video analitik.
invekta-video-nadzor

Invekta

Beograd, Cerak, Jablanička 184 064 7059539
VIDEO NADZOR INVEKTA Strateška uloga i osnovni cilj bezbednosti je nesmetano i efikasno funkcionisanje, obezbedjivanje maksimalne bezbednosti i zaštita lica, imovine i poslovanja, razvoj optimalne strategije upravljanja rizikom u cilju minimizacije moguće štete.
Svaki profesionalac koji se bavi poslovima obezbeđenja će vam reći da je najvažnija komponenta u lancu fizičko-tehničkog obezbeđenja upravo sistem video nadzora i ta investicija je uvek opravdana. Takođe, integracija sistema video nadzora sa drugim sigurnosnim sistemima je preduslov za postojanje kompletne i pouzdane zaštite ljudi i objekata. Uz pomoć modernih sistema za video nadzor možete sprečiti krađe, vandalizam i druge incidentne situacije u objektima koje posedujete ili kojima upravljate, što možda do sada niste bili u stanju. Posedovanje sistema za video nadzor donosi brojne prednosti, od sveobuhvatanog pregleda situacije unutar i oko objekata do trajno sačuvanih snimaka incidenta kao dokaznog materijala. Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za digitalno snimanje i prenos video materijala bilo gde u svetu, gde god se Vi nalazili. Na taj način je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta.
Back to Top