Zlatare Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Zlatare Novi Sad
zlatara-sezam-zlatare

Zlatara Sezam

Novi Sad, Železnička 18 021 6618265
BURME, VERENIČKO PRSTENJE, ZLATNI NAKIT U ZLATARAMA SEZAM.
ZLATARA U BEOGRADU. ZLATARE U NOVOM SADU I ODŽACIMA. Vereničko prstenje.
Veliki izbor vereničkog prstenja sa cirkonima i brilijantima, unikatne izrade koji će sigurno obradovati i usrećiti vašu voljenu osobu i oplemeniti vaše zajedničke trenutke.
Burme.
Bilo da se odlučite da vam izradimo burme po vašoj želji ili odaberete neke iz našeg bogatog asortimana, bićete više nego zadovoljni izborom i kvalitetom, a mi smo ponosni kada postanemo deo vaše romantične priče.
Dukati.
U potrazi ste za stvarno vrednim i originalnim poklonom za venčanje, krštenje ili rođene nekog veoma dragog?
Zlatni dukat je pravo rešenje za vas, možete birati u odnosu na gramažu, ili se odlučiti za neki koji vam se najviše dopadne.
Zlatarske usluge: Otkup i zamena starog zlata za novo, Rodiranje nakita, Popravka zlatnog i srebrnog nakita, Graviranje, Peskiranje nakita, Ugradnja dragog i poludragog kamenja, Izrada burmi.
O našoj zlatarskoja radnji.
Otkako smo 1990.godine započeli ovaj porodični posao cilj nam je da kroz kvalitetnu obradu i izbor materijala stvorimo najfiniji komad nakita, koji ćete dugo i ponosno nositi.
Bilo da se radi o najsvečanijim prilikama u životu, veridbi, venčanju, krštenju ili želite da poklonite kvalitetan i unikatan nakit, zlatara Sezam je tu za vas i kod nas ćete sigurno pronaći baš ono što ste zamislili. Prateći svetske modne trendove nastojimo da uvek imamo u ponudi široku paletu unikatnog nakita od zlata i srebra, a takođe i kvalitetnu bižuteriju, kako bismo u potpunosti izašli u susret vašem ukusu i mogućnostima. Iako je naša misija da zlatara Sezam raste, motivacija da opstajemo u ovom poslu je ista kao na početku, a to je beskompromisno zadovoljstvo naših kupaca, zato pored kupovine nakita nudimo i druge usluge, među kojima bismo izdvojili povoljan otkup zlata i izradu burmi po vašoj želji i ideji.
zlatarna-celje-zlatare

Zlatarna Celje

Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 102 021 6742800
ZLATARE.
Nakit od zlata: Zlatni Prsten, Zlatni Privesci, Zlatne Minđuše, Zlatne Ogrlice, Zlatni Lančići, Zlatne Narukvice, Zlatne Igla za kravatu, Zlatna Dugmad za košulju, Zlatni Broševi.
Nakit od srebra: Srebrni Prsten, Srebrni Privesci, Srebrne Minđuše, Srebrne Ogrlice, Srebrni Lančići, Srebrne Narukvice, Srebrne Igla za kravatu, Srebrna Dugmad za košulju, Srebrni Broševi.
VENČANI CENTAR.
Pozivamo vas u naš venčani centar u Beogradu, gde možete da birate između više od 500 modela, među kojima se nalaze i najprestižniji komadi burmi.
Izbor i kupovina burme je poseban događaj za koji je potrebno dovoljno vremena.
Burme se razlikuju prema vrsti metala, obliku, površinskoj obradi, mestu i broju okovanih dijamanata, a neophodno je da se pronađe idealna burma za vaš životni stil.
U svoje vreme bili su moderni tanki prstenovi, a danas sve deblji i masivniji, dok su najpopularniji dijamanti.
zlatara-as-zlatare

Zlatara As

Novi Sad, Jevrejska 34 021 3006181 |
066 205060 |
Burme u ponudi naše zlatare: burme sa keramikom, burme sa otiscima, specijalne burme dva srca, burme od belog, žutog i roze zlata, peskirane burme, klasične burme sa visokim sjajem, burme sa cirkonima i dijamantima.
Verničko i drugo prstenje u našoj ponudi: raskošno prstenje sa dijamantima, dupli prsten twin set, stilski prsten, prstenje iz kolekcije Solitieri, prstenje sa dijamantima u boji.
Zlatnici iz naše zlatari u Novom Sadu su veoma poseban poklon za posebne prilike.
Nudimo vam uramljivanje zlatnika sa besplatnim graviranjem teksta na njima.
Imamo prelepe ogrlice od belog i žutog zlata, sa privescima, sa cirkoima ili dijamantima.
Sada su modni hit ogrlice sa porukom, ili sa imenom.
Ove ogrlice možete kod nas poručiti.
Nakit za decu uključuju minđuše za devojčice, lančići, privesci od zlata.
zlatara-siket-zlatare

Zlatara Šiket

Novi Sad, Železnička 15 021 6615962
ZLATARSKE RADNJE NOVI SAD.
Iz bogate ponude zlatare Šiket izdvajamo: Više od 3000 modela prstenja od belog i žutog zlata, kao i prstenja izrađenih u kombinaciji sa crvenim zlatom.
Više od 300 različitih vrsta burmi izrađenih u svim kombinacijama belog, žutog i crvenog zlata.
100 vrsta lančića (štancovani, liveni) izrađenih polumašinski i ručno, u vidu unikatnog zlatnog nakita.
1000 vrsta privezaka (štancovani, liveni, duvani i ručno rezani).
Ogrlice svih boja (sa kamenjem ili bez kamenja) i po želji naših kupaca.
Klasične i moderne šnale izrađene po najnovijoj tehnologiji, sa specijalnim livenim delovima u sredini.
Manžet dugmeta savremenog i starinskog izgleda i dizajna.
Broševi efektnog dizajna, liveni i ručno rađeni.
Nekoliko hiljada različitih vrsta minđuša; od karika pa sve do ekskluzivnih minđuša izrađenih od belog i žutog zlata.
Više od 600 vrsta narukvica različitih po težini i boji.
Nakit nije samo nakit - to je stil, način života. Verenički prsten je uvek bio sinonim vernosti i ima veoma dugu tradiciju. Prva shvatanja o poklanjanju vereničkog prstenja sa dijamantima kao jedinstvenog simbola ljubavi i večnosti potiče još iz 15-tog veka. Zlatni nakit je u svom najranijem periodu korišćen za označavanj statusa u društvu. U drevnom Rimu, samo su određeni ljudi mogli da nose zlatno prstenje. Kasnije zakonom je donešena odluka koji tip zlatnog nakita mogu da nose određeni članovi društva. Zlatarska industrija ranog 20. veka lansirala je kampanje kako bi se popularizovalo nošenje burmi od strane muškaraca, kao i vereničkog prstenja za muškarce, tvrdeći da ova praksa vuče korene od doba vitezova. Prvi znaci ustaljene proizvodnje zlatnog nakita potiču iz drevnog Egipta. Egipćani su više korisitili zlato za izradu nakita od drugih metala zbog svoje retkosti, luksuznosti i lakoće oblikovanja. U Egiptu pre vremena dinastija, zlato se posmatralo kao simbol moći u društvu. I danas nakit od zlata predstavlja status u društvu. Bogati i imućni gradjani svakodnevno nose zlatan nakit ukrašen skupocenim dragim kamenjem.
Back to Top