Zlatare Valjevo

Registruj se
Prijavi se
Zlatare Valjevo
zlatara-zlatarstvo-zlatare

Zlatara Zlatarstvo

Valjevo, Vojvode Mišića 1 014 225032 |
014 228284 |
ZLATARE BEOGRAD ZLATARA ZLATARSTVO "W.O.G Zlatarstvo" iz Valjeva, od 1994.godine uspešno se bavi proizvodnjom i prodajom zlatnog nakita vrhunskog kvaliteta, prema svim svetskim standardima.
Modeli su liveni, vrhunskog kvaliteta, od žutog i belog zlata, dizajna koji zadovoljava kako one koji prate modne trendove, tako i one čiji ukus mozemo nazvati klasičnim.
Prema želji kupca, nakit se može proizvesti sa cirkonskim kamenjem ili u varijanti sa željenim dragim kamenom ili biserom, od belog ili žutog zlata.
Nakit nije samo nakit - to je stil, način života. Verenički prsten je uvek bio sinonim vernosti i ima veoma dugu tradiciju. Prva shvatanja o poklanjanju vereničkog prstenja sa dijamantima kao jedinstvenog simbola ljubavi i večnosti potiče još iz 15-tog veka. Zlatni nakit je u svom najranijem periodu korišćen za označavanj statusa u društvu. U drevnom Rimu, samo su određeni ljudi mogli da nose zlatno prstenje. Kasnije zakonom je donešena odluka koji tip zlatnog nakita mogu da nose određeni članovi društva. Zlatarska industrija ranog 20. veka lansirala je kampanje kako bi se popularizovalo nošenje burmi od strane muškaraca, kao i vereničkog prstenja za muškarce, tvrdeći da ova praksa vuče korene od doba vitezova. Prvi znaci ustaljene proizvodnje zlatnog nakita potiču iz drevnog Egipta. Egipćani su više korisitili zlato za izradu nakita od drugih metala zbog svoje retkosti, luksuznosti i lakoće oblikovanja. U Egiptu pre vremena dinastija, zlato se posmatralo kao simbol moći u društvu. I danas nakit od zlata predstavlja status u društvu. Bogati i imućni gradjani svakodnevno nose zlatan nakit ukrašen skupocenim dragim kamenjem.
Back to Top