Anatomska obuća Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Anatomska obuća Novi Beograd
grubin-anatomska-obuca-anatomska-obuca

GRUBIN anatomska obuća

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10z 011 6557021 |
011 6557022 |
O ANATOMSKOJ OBUĆI, ANATOMSKO LEŽIŠTE ZA STOPALO.
Duboko korito za petu, pruža stopalu čvrst oslonac i stabilizuje petu.
Poprečni oslonac sa metatarzalnim uzvišenjem pomaže da se pritisak sa sredine stopala rasporedi na celo stopalo.
Unutrašnji i spoljašnji uzdužni oslonac pruža ravnotežu stopalu pri hodu.
Hvatač za prste obezbeđuje korisnu vežbu i stimuliše prirodno kretanje u vidu kotrljanja.
Ležište od plute izuzetno fleksibilno i daje prirodnu meku zaštitu stopala, čime je omogućen prirodniji hod.
Presvlaka od velur kože apsorbuje znoj i značajno poboljšava komfor pri nošenju.
Rub ležišta posebno visoko izvučen, kako bi obuhvatio stopalo i zaštitio prste.
U svom proizvodnom programu „GRUBIN“ ima više desetina artikala dečije, ženske i muške anatomske obuće.
Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovana ležište, inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine.
Anatomski oblikovano ležište, prilikom nošenja, postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tela, utiče na pravilan položaj kičme a time olakšava napore prilikom svakodenvnog hodanja ili dugog stajanja.
Pronaći odgovarajući par obuće koji bi osigurao udobnost celodnevnog nošenja ponekad iziskuje dosta vremena i traženja. Pravi izbor je svakako anatomska obuća ili medicinska obuća. Anatomska obuća ili medicinska obuća je odličan oslonac stopalu prilikom celodnevnog nošenja, jer svojim specijalnim koritastim djonom oslobadja od napetosti, ublažava pritisak tela i vašu težinu ravnomerno rasporedjuje na stabilni djon. Konstrukcija kožnog uloška, sa svojim ležištima za petu i prste, nežno masira stopalo te na taj način uspesno otklanja umor, otok, bolove u ledjima i problem sa cirkulacijom. Kada su deca u pitanju, da li kupiti skupe ortopedske cipele ili nešto jeftinije uloške dilema je mnogih roditelja. Cipele sa uloškom nisu isto što i ortopedske cipele. Neodgovarajući odnos prema stopalima kao i nepravilno odabrana obuća mogu da budu uzrok nastanka deformiteta. U periodu kada dete raste i stopala se formiraju, na prvom mestu treba da budu udobnost i kvalitet pa tek onda moda. Ni jedno dete nije oduševljeno ortopedskom obućom, ali nije sve sto je zdravo i korisno ujedno i lepo.
Back to Top