Anatomska obuća Subotica

Registruj se
Prijavi se
Anatomska obuća Subotica
bril-anatomska-obuca-anatomska-obuca
ANATOMSKA OBUĆA.
Bril - SU je firma sa sedištem u Subotici.
Postojimo od 2008-me godine, ali smo u ovoj branši - proizvodnje obuće, prisutni znatno duži niz godina.
Imamo celokupni proces proizvodnje obuće specifično orijentisan pre svega na proizvodnju klompi i papuča od poliuretana i od prirodnog materijala kože.
Bril - SU je firma čija je vizija i misija posvećenost daljnem razvoju obuće i totalno praćenje svih potreba i zahteva klijenata.
Proizvodimo najkvalitetnije đonove od poliuretana i posedujemo najbolje sertifikate o kvalitetu obuće kao potvrda ovog dugogodišnjeg rada na razvoju savitljivih đonova.
Pronaći odgovarajući par obuće koji bi osigurao udobnost celodnevnog nošenja ponekad iziskuje dosta vremena i traženja. Pravi izbor je svakako anatomska obuća ili medicinska obuća. Anatomska obuća ili medicinska obuća je odličan oslonac stopalu prilikom celodnevnog nošenja, jer svojim specijalnim koritastim djonom oslobadja od napetosti, ublažava pritisak tela i vašu težinu ravnomerno rasporedjuje na stabilni djon. Konstrukcija kožnog uloška, sa svojim ležištima za petu i prste, nežno masira stopalo te na taj način uspesno otklanja umor, otok, bolove u ledjima i problem sa cirkulacijom. Kada su deca u pitanju, da li kupiti skupe ortopedske cipele ili nešto jeftinije uloške dilema je mnogih roditelja. Cipele sa uloškom nisu isto što i ortopedske cipele. Neodgovarajući odnos prema stopalima kao i nepravilno odabrana obuća mogu da budu uzrok nastanka deformiteta. U periodu kada dete raste i stopala se formiraju, na prvom mestu treba da budu udobnost i kvalitet pa tek onda moda. Ni jedno dete nije oduševljeno ortopedskom obućom, ali nije sve sto je zdravo i korisno ujedno i lepo.
Back to Top