Anatomska obuća Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Anatomska obuća Novi Sad
anatomska-obuca-grey-anatomska-obuca
ANATOMSKA OBUĆA.
Svoj proizvodni program isključivo bazira na proizvodnji obuće koja je u skladu sa medicinsko ortopedskim standardima.
Svoju aktivnost preduzeće Grey započelo je 1971.godine.
Izborom materijala, dizajnom obuće i tehnološkim postupkom izrade, obuća Grey Anatomic za cilj da Vašem stopalu obogući prirodno okruženje, da se formira prema Vašem stopalu umesto da primorava Vaše stopalo da se prilagođava njoj.
Projektovani materijali vode računa o prirodnosti, PH neutralnosti i upijanju znoja, kao i o zaštiti čovekove sredine.
Grey Anatomic proizvodi se izrađuju isključivo od prirodne kože u tehnološki naprednom procesu koji obezbeđuje prijatan miris, dobar izgled, ne proizvode buku pri korišćenju, dobar opip, biohemijsku srodnost sa kožom korisnika, sposobnost prilagođavanja stopalu i podlozi.
Održavanje proizvoda u zavisnosti od grupe i namene obuće.
Grey Anatomic obuća nije lek za Vaše stopalo, ona samo uspešno relaksira i sprečava fizičke i hemijske deformitete na Vašem stopalu.
bril-anatomska-obuca-anatomska-obuca
ANATOMSKA OBUĆA.
Bril - SU je firma sa sedištem u Subotici.
Postojimo od 2008-me godine, ali smo u ovoj branši - proizvodnje obuće, prisutni znatno duži niz godina.
Imamo celokupni proces proizvodnje obuće specifično orijentisan pre svega na proizvodnju klompi i papuča od poliuretana i od prirodnog materijala kože.
Bril - SU je firma čija je vizija i misija posvećenost daljnem razvoju obuće i totalno praćenje svih potreba i zahteva klijenata.
Proizvodimo najkvalitetnije đonove od poliuretana i posedujemo najbolje sertifikate o kvalitetu obuće kao potvrda ovog dugogodišnjeg rada na razvoju savitljivih đonova.
grubin-anatomska-obuca-anatomska-obuca
O ANATOMSKOJ OBUĆI, ANATOMSKO LEŽIŠTE ZA STOPALO.
Duboko korito za petu, pruža stopalu čvrst oslonac i stabilizuje petu.
Poprečni oslonac sa metatarzalnim uzvišenjem pomaže da se pritisak sa sredine stopala rasporedi na celo stopalo.
Unutrašnji i spoljašnji uzdužni oslonac pruža ravnotežu stopalu pri hodu.
Hvatač za prste obezbeđuje korisnu vežbu i stimuliše prirodno kretanje u vidu kotrljanja.
Ležište od plute izuzetno fleksibilno i daje prirodnu meku zaštitu stopala, čime je omogućen prirodniji hod.
Presvlaka od velur kože apsorbuje znoj i značajno poboljšava komfor pri nošenju.
Rub ležišta posebno visoko izvučen, kako bi obuhvatio stopalo i zaštitio prste.
U svom proizvodnom programu „GRUBIN“ ima više desetina artikala dečije, ženske i muške anatomske obuće.
Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovana ležište, inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine.
Anatomski oblikovano ležište, prilikom nošenja, postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tela, utiče na pravilan položaj kičme a time olakšava napore prilikom svakodenvnog hodanja ili dugog stajanja.
lak-korak-anatomska-obuca

Lak Korak

Novi Sad, Trg slobode 3 021 422241
ANATOMSKA OBUĆA, Specijalizovana prodavnica anatomske obuće.
Lak Korak, specijalizovana prodavnica anatomske obuće, je osnovana 1995 godine sa namerom da ponudi proizvode dr Scholl-a.
Od jedinstvene ideje kao prodavnice sa proizvodima dr Scholl-a, Lak Korak se do danas razvijala kao prodavnica, proširujući asortiman proizvoda u ponudi.
Sve ove godine Lak Korak se bavi anatomskom obućom, problemima i pomagalima za stopala, ublažavanjem neprijatnosti vezanim za duga stajanja.
Danas, Lak Korak nudi veliki asortiman anatomske obuće, kozmetike, pomagala za noge, čarapa protiv proširenih nogu, kao i sportski i magnetni program.
Ovim sajtom pokušavamo da budemo pristupačniji našim stalnim mušterijama, i onima koji imaju bilo kakve potrebe za proizvodima iz našeg programa, kao i ljudima koji zbog udaljenosti nisu u mogućnosti da nas posete.
Uz dodatna objašnjenja, uputstva, savete, i svoje dugogodišnje iskustvo izlazimo u susret Vašim potrebama.
Problemi i razni deformiteti nogu su poznati još od davnina.
Svedoci smo povećanog tempa života, gde po ceo dan provodimo na poslu ili u pokretu van kuće, što daje za rezultat sve veću pojavu iznenadnih bolesti i oštećenja čovekovog organizma.
Provesti ceo dan na nogama, pa još i u neudobnoj i neadekvatno oblikovanoj obući, prouzrokuje neugodan bol u nogama, spuštanje stopala, pojavu čuklja, proširenih vena, bola u kičmi, nepravilnog držanja i brz zamor celog organizma.
Kao rezultat toga je nemogućnost funkcionisanja tela u skladu sa dnevnim potrebama, kao i neispunjavanju obaveza koje nam se nameću.
Kako rasteretiti stopala, učiniti noge manje bolnim, olakšati hod, povećati pokretljivost i ulepšati dan?
Pogledajte sajt i posvetujte se sa nama.
Kada se uzme u obzir da je stopalo noge sačinjeno od 26 sitnih, povezanih ligamentima i mišićima, jasno nam je koliko im moramo posvetiti pažnju, i omogućiti da svaka do njih ostane u prirodnom položaju.
Kada preračunamo koliko koraka napravimo u toku dana, a da pri tome noge zatvaramo u obuću, stežemo, onemogućavamo disanje kože, i svakim korakom činimo zamor za naše noge, govori koliko se moramo posvetiti kvalitetu obuće i omogućiti ventilaciju, udobnost, i zdrav korak za naše stopalo.
Back to Top