Anatomska obuća Ugrinovci

Registruj se
Prijavi se
Anatomska obuća Ugrinovci
vumo-anatomska-obuca

Vumo

Beograd, Ugrinovci, XXV Nova 73 011 8409604
ANATOMSKA OBUĆA.
PROIZVODNJA ANATOMSKE OBUĆE.
Medicinsko anatomske klompe izrađene su od prirodnih materijala, najsavremenijim tehnološkim postupkom.
Puna anatomija ležišta za stopalo sačinjena je od bukovog drveta, budući da se ono po svojim karakteristikama pokazalo najidealnijim: nije toksično, dovoljno je tvrdo, ne puca i ima svojstvo antagonizma sa bakterijama i gljivicama.
Da bi se drvo sačuvalo, podloga je ojačana mikro-gumom najboljeg kvaliteta, a posebna udobnost postignuta je prirodnom štavljenom kožom na gornjem delu, bojenom prirodnim bojama.
Preduzeće VUMO - lider u proizvodnji medicinsko- anatomskih klompi i papuča od prirodnih materijala.
Kompanija je, ne samo u Srbiji već i u kontekstu evropskog tržišta anatomske obuće, postala prepoznatljiva koristeći za svoje proizvode ispitane materijale, vrhunsku obradu, moderan izgled i perfekciju u doradi.
Poslednjih godina, VUMO investira i značajna sredstva u opremu za proizvodnju drvenih klompi i druge vrste obuće koje u osnovi imaju drvo i prirodne materijale, čime se pozicionira kao proizvođač koji garantuje udobnost i kvalitet.
Poslujući od 1994 godine u privatnom vlasništvu, danas VUMO zapošljava 50 visoko obučenih radnika.
Proizvodnja obuće se obavlja u Novoj Varoši u hali veličine 9.500 kvadratnih metara i u pogonu za proizvodnju gornjih delova obuće i montažu u Lazarevcu.
Sedište firme, kao i centralni magacin gotovih proizvoda, nalaze u Ugrinovcima, nadomak Zemuna.
Back to Top