Anatomska obuća Ugrinovci

Registruj se
Prijavi se
Anatomska obuća Ugrinovci
vumo-anatomska-obuca

Vumo

Beograd, Ugrinovci, XXV Nova 73 011 8409604
ANATOMSKA OBUĆA.
PROIZVODNJA ANATOMSKE OBUĆE.
Medicinsko anatomske klompe izrađene su od prirodnih materijala, najsavremenijim tehnološkim postupkom.
Puna anatomija ležišta za stopalo sačinjena je od bukovog drveta, budući da se ono po svojim karakteristikama pokazalo najidealnijim: nije toksično, dovoljno je tvrdo, ne puca i ima svojstvo antagonizma sa bakterijama i gljivicama.
Da bi se drvo sačuvalo, podloga je ojačana mikro-gumom najboljeg kvaliteta, a posebna udobnost postignuta je prirodnom štavljenom kožom na gornjem delu, bojenom prirodnim bojama.
Preduzeće VUMO - lider u proizvodnji medicinsko- anatomskih klompi i papuča od prirodnih materijala.
Kompanija je, ne samo u Srbiji već i u kontekstu evropskog tržišta anatomske obuće, postala prepoznatljiva koristeći za svoje proizvode ispitane materijale, vrhunsku obradu, moderan izgled i perfekciju u doradi.
Poslednjih godina, VUMO investira i značajna sredstva u opremu za proizvodnju drvenih klompi i druge vrste obuće koje u osnovi imaju drvo i prirodne materijale, čime se pozicionira kao proizvođač koji garantuje udobnost i kvalitet.
Poslujući od 1994 godine u privatnom vlasništvu, danas VUMO zapošljava 50 visoko obučenih radnika.
Proizvodnja obuće se obavlja u Novoj Varoši u hali veličine 9.500 kvadratnih metara i u pogonu za proizvodnju gornjih delova obuće i montažu u Lazarevcu.
Sedište firme, kao i centralni magacin gotovih proizvoda, nalaze u Ugrinovcima, nadomak Zemuna.
Pronaći odgovarajući par obuće koji bi osigurao udobnost celodnevnog nošenja ponekad iziskuje dosta vremena i traženja. Pravi izbor je svakako anatomska obuća ili medicinska obuća. Anatomska obuća ili medicinska obuća je odličan oslonac stopalu prilikom celodnevnog nošenja, jer svojim specijalnim koritastim djonom oslobadja od napetosti, ublažava pritisak tela i vašu težinu ravnomerno rasporedjuje na stabilni djon. Konstrukcija kožnog uloška, sa svojim ležištima za petu i prste, nežno masira stopalo te na taj način uspesno otklanja umor, otok, bolove u ledjima i problem sa cirkulacijom. Kada su deca u pitanju, da li kupiti skupe ortopedske cipele ili nešto jeftinije uloške dilema je mnogih roditelja. Cipele sa uloškom nisu isto što i ortopedske cipele. Neodgovarajući odnos prema stopalima kao i nepravilno odabrana obuća mogu da budu uzrok nastanka deformiteta. U periodu kada dete raste i stopala se formiraju, na prvom mestu treba da budu udobnost i kvalitet pa tek onda moda. Ni jedno dete nije oduševljeno ortopedskom obućom, ali nije sve sto je zdravo i korisno ujedno i lepo.
Back to Top