Auto delovi Bmw Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Bmw Novi Beograd
racing-diffs-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD RACING DIFFS Firma je osnovana kao sinteza trkačkih potreba, prvo sopstvenih, a potom i tudjih. Naša delatnost usmerena je na prenosne sklopove, diferencijale i transmisije.
kit-commerce-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za BMW vozila u regionu.
max-auto-auto-delovi-bmw

Max auto

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2605940
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD.
PRODAVICA AUTO DELOVA ZA BMW VOZILA.
Najpovoljnije cene originalnih i najkvalitetnijih auto delova na tržištu.
Auto delovi Bmw za mali i veliki servis. U prodavnici auto delova Max Auto možete kupiti i naručiti sve auto delove za Vaš Bmw automobil.
ap-sporting-auto-delovi-bmw

AP Sporting

Novi Beograd, Jurija Gagarina 27 011 3180101
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku automobila BMW, po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-tigra-auto-delovi-bmw

Auto delovi Tigra

Novi Beograd, Jurija Gagarina 33/V 011 3176981 |
011 2167300 |
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD.
Prodavnica auto delova Bmw na Novom Beogradu.
Veliki izbor najkvalitetnijih i originalnih auto delova za Bmw vozila.
Auto delovi Bmw po najpovoljnijim cenama.
tomasovic-car-system-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM Tomasović Car System u svojoj ponudi ima delova za BMW vozila.
Preduzeće Tomasović Car System (TCS) već dugi niz godina snabdeva tržište homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, a u svom renomiranom servisu vrši ugradnju istih.
Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu, stručnosti i obostranom poverenju koje je naše preduzeće izgradilo sa svojim kupcima i korisnicima naših usluga, broj naših klijenata iz godine u godinu beleži neprestani rast – kako među fizičkim, tako i među pravnim licima.
Iako su njihovi motori najbliži savršenstvu, skraćenica BMW ne predstavlja „Best Motors in the World“, ono zapravo znači „Bayerische Motoren Werke“. Tajna njihovog uspeha leži u konstantnoj težnji ka kvalitetu i izvrsnosti. Svoju proizvodnju, za razliku od drugih proizvođača, u početku je usmerio pre svega ka proizvodnji motora. Kompaniju je osnovao, sada već davne 1913. godine, Karl Friedrich Rapp. Usled finansijskih poteškoća, Karl Rapp je podneo ostavku 1916. godine. Austrijska kompanija formirana od strane Franc-Josefa Poppa i Camillio Castiglionia ponovo je lansirala BMW, ubedivši njenog tadašnjeg vlasnika Gustava Ottoa na spajanje. Tako je formiran „Bayerische Flugeug-Werke“ tj. BFW. Nedugo zatim promeniće svoje ime u BMW, koji će postati sinonim za kvalitetan automobil. Do danas kompanija nije menjala svoj logo, koji predstavlja beli propeler sa plavom pozadinom. Nakon završetka svetskog rata kompanija se preorijentisala na proizvodnju vazdušnih kočnica za železnička vozila. BMW počinje da se takmiči i u F1 šampionatu i 1983. osvajaju svoju prvu titulu u nizu, sa brazilskim vozačem Nelsonom Pikeom koji postaje kralj F1 Svetskog šampionata. Briga za kupca i želja da budu uvek ispred konkurencije bili su dovoljan dokaz da je BMW postao pravi brend.
Back to Top