Auto delovi Bmw Novi Pazar

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Bmw Novi Pazar
auto-nino-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD AUTO NINO Firma “AUTO NINO” je nastala 2002.godine i njen prvobitni posao je bio prodaja auto delova.
Od nastanka smo radili samo sa delovima za BMW i radeći samo sa jednom markom specijalizovali smo se do perfekcije i kao takvi smo prepoznatljivi u širem okruženju.
U proteklim godinama kroz prodaju auto delova uviđena je potreba objedinjavanja prodaje i servisa u jednu celinu jer je to od posebnog značaja za naše mušterije da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu a i nama se olakšava poslovanje jer tako objedinjenom ponudom možemo dati garanciju na delove i rad.Naš servis i prodaja auto delova se nalaze na periferiji grada na udaljenosti od 3 km južno od centra Novog Pazara i pored glavnog magistralnog puta.Sve što kod nas kupite i ugradite naša firma stoji iza toga sa izdatim računom i garancijom.
Iako su njihovi motori najbliži savršenstvu, skraćenica BMW ne predstavlja „Best Motors in the World“, ono zapravo znači „Bayerische Motoren Werke“. Tajna njihovog uspeha leži u konstantnoj težnji ka kvalitetu i izvrsnosti. Svoju proizvodnju, za razliku od drugih proizvođača, u početku je usmerio pre svega ka proizvodnji motora. Kompaniju je osnovao, sada već davne 1913. godine, Karl Friedrich Rapp. Usled finansijskih poteškoća, Karl Rapp je podneo ostavku 1916. godine. Austrijska kompanija formirana od strane Franc-Josefa Poppa i Camillio Castiglionia ponovo je lansirala BMW, ubedivši njenog tadašnjeg vlasnika Gustava Ottoa na spajanje. Tako je formiran „Bayerische Flugeug-Werke“ tj. BFW. Nedugo zatim promeniće svoje ime u BMW, koji će postati sinonim za kvalitetan automobil. Do danas kompanija nije menjala svoj logo, koji predstavlja beli propeler sa plavom pozadinom. Nakon završetka svetskog rata kompanija se preorijentisala na proizvodnju vazdušnih kočnica za železnička vozila. BMW počinje da se takmiči i u F1 šampionatu i 1983. osvajaju svoju prvu titulu u nizu, sa brazilskim vozačem Nelsonom Pikeom koji postaje kralj F1 Svetskog šampionata. Briga za kupca i želja da budu uvek ispred konkurencije bili su dovoljan dokaz da je BMW postao pravi brend.
Back to Top