Auto delovi Bmw Palilula

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Bmw Palilula
auto-line-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD AUTO LINE Auto Line – BMW je prodaja auto delova za BWM vozila koja dugi niz godina posluje na teritoriji Srbije.Poznata po svom širokom asortimanu i osoblju koje izlazi u susret najtežim zahtevima kako od strane servisera tako i krajnjim korisnicima.
Od delova za redovno održavanje do najsitnijih detalja po kojima su vozači BMW vozila poznati da vole da vode računa.
kit-commerce-auto-delovi-bmw
AUTO DELOVI BMW BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za BMW vozila u regionu.
auto-s-auto-delovi-auto-delovi-bmw

Auto S - auto delovi

Beograd, Palilula, Cvijićeva 75 063 227357
AUTO DELOVI BMW - AUTO S U našoj radnji možete naći originalne delove originalnih proizvođača za BMW vozila.
Iako su njihovi motori najbliži savršenstvu, skraćenica BMW ne predstavlja „Best Motors in the World“, ono zapravo znači „Bayerische Motoren Werke“. Tajna njihovog uspeha leži u konstantnoj težnji ka kvalitetu i izvrsnosti. Svoju proizvodnju, za razliku od drugih proizvođača, u početku je usmerio pre svega ka proizvodnji motora. Kompaniju je osnovao, sada već davne 1913. godine, Karl Friedrich Rapp. Usled finansijskih poteškoća, Karl Rapp je podneo ostavku 1916. godine. Austrijska kompanija formirana od strane Franc-Josefa Poppa i Camillio Castiglionia ponovo je lansirala BMW, ubedivši njenog tadašnjeg vlasnika Gustava Ottoa na spajanje. Tako je formiran „Bayerische Flugeug-Werke“ tj. BFW. Nedugo zatim promeniće svoje ime u BMW, koji će postati sinonim za kvalitetan automobil. Do danas kompanija nije menjala svoj logo, koji predstavlja beli propeler sa plavom pozadinom. Nakon završetka svetskog rata kompanija se preorijentisala na proizvodnju vazdušnih kočnica za železnička vozila. BMW počinje da se takmiči i u F1 šampionatu i 1983. osvajaju svoju prvu titulu u nizu, sa brazilskim vozačem Nelsonom Pikeom koji postaje kralj F1 Svetskog šampionata. Briga za kupca i želja da budu uvek ispred konkurencije bili su dovoljan dokaz da je BMW postao pravi brend.
Back to Top