Auto delovi Renault Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Renault Zvezdara
renault-as-auto-delovi-renault

Renault As

Beograd, Zvezdara, Koste Abraševića 39 011 2438365
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD RENAULT AS Preduzeće Reno AS prisutno je na tržištu već 14 godina i bavi se uspešno prodajom delova za sva vozila iz programa Renault i Dacia.
U našem asortimanu su originalni delovi za Renault, kao i Dacia delovi, a u ponudi su pored toga nalaze delovi renomiranih francuskih brendova SNR, Sasic, Record, ELF ulja i Valeo delovi.
Ponuda preduzeća Reno AS obuhvata i kvalitetne zamenske delove najboljih evropskih proizvođača.
auto-line-auto-delovi-renault

Auto Line

Beograd, Zvezdara, Severni bulevar 5v 011 7290100
AUTO DELOVI RENAULT AUTO LINE Auto Line d.o.o.
je firma koja se od 1995.godine bavi prodajom originalnih rezervnih delova i delova za prvu ugradnju (Original Equipment) iza sledeće brendova vozila: Renault, General Motors Opel, Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, BMW i dr
auto-delovi-autoelektrika-djokic-auto-delovi-renault-143383

Auto delovi Autoelektrika Đokić

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 103 011 7806082
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD AUTOELEKTRIKA ĐOKIĆ Sve vrste rezervnih auto delova iz oblasti autoelektrike za sva RENAULT vozila na jednom mestu.
Posetite nas i uverite se zašto važimo za najopremljeniju prodavnicu iz autoelektrike.
kit-commerce-auto-delovi-renault

KIT Commerce

Beograd, Zvezdara, Dimtrija Tucovića 18 011 2411045
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Renault vozila u regionu.
ap-sporting-auto-delovi-renault

AP Sporting

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 566 011 2893455
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku vozila Renault, po veoma povoljnim cenama.
md-auto-auto-delovi-renault

MD Auto

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 99 011 4114103
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD MD AUTO Kod nas možete naručiti i dobiti kako delove tako i informacije koje su vam potrebne za preko 30 različitih vrsta evropskih, japanskih i korejskih vozila.MD Auto se više od decenije bavi uvozom i distribucijom auto delova, a sarađuje i sa vodećim uvoznicima originalnih auto delova i prateće opreme.
Nabavka se obavlja iz centralnog magacina svaki radni dan što znači da deo poručen do 13 i 30 časova istog dana stiže na prodajno mesto, ako ga već nema na lageru prodavnice.
Osim delova motorne grupe, MD Auto ima i veliki izbor motornih ulja i maziva, delova karoserije i svetlosne grupe.
modena-motors-auto-delovi-renault

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI RENAULT BEOGRAD MODENA MOTORS Firma Modena Motors uspešno possluje od 2003 godine.
Prodavnica auto delova Modena Motors u objektu, u ulici Bulevar kralja Aleksandra 337, nudi sve vrste auto delova za motorna vozila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, ali i Citroen, Ford, Peugeot, Toyota… U cilju što boljeg poslovanja i zadovoljenja potreba kupaca, nudimo veliki izbor auto delova i opreme najboljih svetskih brendova: amortizeri, filteri (ulje, gorivo, vazduh, kabina), akumulatori, svećica, grejači, motorna ulja i mnogi drugi proizvodi po minimalnim cenama.
Mogućnost slanja robe pouzećem.
Garancija i kvalitet su ono što nas karakteriše.
Renault je francuski proizvođačautomobila koji proizvodi putničkavozila, venove, tegljače, autobuse,traktore. Zahvaljujući kooperacijisa Nisanom predstavlja četvrtog poveličini proizvođača automobila.Sedište se nalazi uBulonju-Bilankortu. U vlasništvuRenaulta nalaze se i rumunskiproizvođač Dačija, kao i korejskiRenault Samsung Motors. Do sada,najuspešniji model kompanijeRenault je Klio. Renault je poznatpo revolucionarnom dizajnu svojihmodela, tehnologiji zaštite iučestvovanja na moto trkama.Kompaniju je 1899. godine osnovaoLuis Renault zajedno sa svoja dvabrata Marselom i Fernandom podnazivom Societe Reanault Freres.Braća su ubrzo shvatila kako dapovećaju ugled svojim automobilimaučešćem na trkama. Do početka PrvogSvetskog rata Renault je počeo saproizvodnjom taksi automobila,autobusa, kamiona i komercijalnihvozila. Kompanija je takođeizvozila svoje motore na tržišteSjedinjenih država. Tokom rataRenault se preorijentisao naproizvodnju municije, vojnih vozilai aviona. Nakon predaje Francuske1940. godine, Luis Renault je odbioda proizvodi tenkove za Nemačku,koja je tada preuzela fabriku.Umesto toga, proizvodili su kamioneza nemačke okupatore. VladaRepublike Francuske je Luisa nakonrata optužila za saradnju saokupatorom, tako da je 1944. godineuhapšen. Umro je u zatvoru pre negošto je mogao da iznese svojuodbranu. Kasnije je ustanovljeno daje imao slomljen vrat, što ukazujena ubistvo. Njegova industrijskaimovina je konfiskovana od stranefrancuske vlade, a fabrika Renaultje nacionalizovana. Godine 1996.dolazi se do zaključka da Renaultušteti što je u vlasništvu države,tako da je kompanija privatizovana.Nova uprava je dozvolila kompanijida se ponovo koncentriše na istočnuEvropu i Južnu Ameriku, uključujućiizgradnju nove fabrike u Brazilu,poboljšanje infrastructure uArgentini i Turskoj. To je takođeznačilo i kraj uspešne karijere uFormuli 1. 1999. Renault ulazi ualijansu sa Nisanom. Francuskavlada zadržava pravo nad 15.7%akcija Renaulta.
Back to Top