Auto oprema Kruševac

Registruj se
Prijavi se
Auto oprema Kruševac
trayal-auto-oprema

Trayal

Kruševac, Miloša Obilića BB 037 422328
cena: Cenovnik
AUTO OPREMA BEOGRAD TRAYAL Fabrika gumeno-tehničke robe koristi celokupni asortiman baznih elastomera prilikom izrade receptura za izradu delova za auto industriju.
Za izbor materijala odlučujući su funkcija proizvoda, hemijski, termički i mehanički uticaji prilikom korišćenja.
Po pravilu proizvodi za automobilsku industriju mogu da se prave za skoro sve praktične namene u opsegu temperatura koje se kreću od -500 do +1200C upotrebom svih mogućih kombinacija elastomera, dobijenih tehnikom prerade.
Kada se govori o opremi za vaše četvorotočkaše, možemo je podeliti na obaveznu ili zakonom propisanu opremu i dodatnu auto opremu, koju možete posedovati a i ne morate. Pod obaveznom opremom spadaju Rezervni točak, Prenosni aparat za gašenje početnih požara, sa važećim dokazom o ispravnosti u skladu sa preporukom proizvođača, Sigurnosni trougao, koji odgovara jednoobraznim tehničkim uslovima, Oprema za pružanje prve pomoći, Dva klinasta podmetača, Svetloodbojni prsluk, Uže ili poluga za vuču vozila i naravno potpuna zimska oprema kao što su lanci za točkove. Različite zemlje Evrope imaju i različite propise po pitanju obavezne opreme i drugih obaveznih procedura, kao što je, na primer, upotreba oborenih svetala i danju. Da bi cela stvar bila dodatno zakomplikovana, u nekim zemljama propisi se razlikuju za «domaće» stanovništvo i za strane državljane. Jedna stvar je svuda ista: ukoliko nemate potrebnu opremu, kazne su drakonske, u iznosima od nekoliko desetina, pa do do nekoliko stotina, čak i hiljada evra!
Back to Top