Auto oprema Rakovica

Registruj se
Prijavi se
Auto oprema Rakovica
smart-tuning-auto-oprema

Smart Tuning

Beograd, Rakovica, Kraljice Jelene 4 011 3565328 |
063 402222 |
cena: Cenovnik
AUTO OPREMA BEOGRAD SMART TUNING Smart Tuning je servis sa najdužom tradicijom u oblasti Chip Tuning-a, na teritoriji Srbije i jedan od pionira u ovoj oblasti na teritoriji bivse SFRJ.
Preko tri hiljade „čipovanih” automobila i saradnja sa vodećim Evropskim tjunerima su najbolja garancija kvaliteta naših usluga.
Smart Tuning je distributer „DIGITUNE Tuning Technology” software-а, lidera u oblasti ECO-TUNING-a i saradjuje sa vodećim Nemačkim, Švajcarskim i Italijanskim tjunerskim kućama.
Kada se govori o opremi za vaše četvorotočkaše, možemo je podeliti na obaveznu ili zakonom propisanu opremu i dodatnu auto opremu, koju možete posedovati a i ne morate. Pod obaveznom opremom spadaju Rezervni točak, Prenosni aparat za gašenje početnih požara, sa važećim dokazom o ispravnosti u skladu sa preporukom proizvođača, Sigurnosni trougao, koji odgovara jednoobraznim tehničkim uslovima, Oprema za pružanje prve pomoći, Dva klinasta podmetača, Svetloodbojni prsluk, Uže ili poluga za vuču vozila i naravno potpuna zimska oprema kao što su lanci za točkove. Različite zemlje Evrope imaju i različite propise po pitanju obavezne opreme i drugih obaveznih procedura, kao što je, na primer, upotreba oborenih svetala i danju. Da bi cela stvar bila dodatno zakomplikovana, u nekim zemljama propisi se razlikuju za «domaće» stanovništvo i za strane državljane. Jedna stvar je svuda ista: ukoliko nemate potrebnu opremu, kazne su drakonske, u iznosima od nekoliko desetina, pa do do nekoliko stotina, čak i hiljada evra!
Back to Top