Auto oprema Zemun

Registruj se
Prijavi se
Auto oprema Zemun
autoricambi-plus-auto-oprema
AUTO OPREMA BEOGRAD AUTORICAMBI PLUS Autoricambi plus pored mnogih auto delova u svom prodajnom programu ima i potrebnu auto opremu.
ap-sporting-auto-oprema

AP Sporting

Beograd, Zemun, Bežanijska 10 011 2612167
cena: Cenovnik
AUTO OPREMA BEOGRAD AP SPORTING Naše specijalizovano preduzeće se bavi prodajom i distribucijom svih vrsta auto opreme.
Auto oprema je visokog kvaliteta i veoma povoljnih cena.
kemoimpex-auto-oprema

Kemoimpex

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 011 3779720
AUTO OPREMA BEOGRAD KEMOIMPEX Kemoimpex centri Vam mogu ponuditi veoma široku paletu auto opreme, kako zakonski obavezne, tako i one koja će učiniti vašeg četvorotočkaša još opremljenijim.
Kada se govori o opremi za vaše četvorotočkaše, možemo je podeliti na obaveznu ili zakonom propisanu opremu i dodatnu auto opremu, koju možete posedovati a i ne morate. Pod obaveznom opremom spadaju Rezervni točak, Prenosni aparat za gašenje početnih požara, sa važećim dokazom o ispravnosti u skladu sa preporukom proizvođača, Sigurnosni trougao, koji odgovara jednoobraznim tehničkim uslovima, Oprema za pružanje prve pomoći, Dva klinasta podmetača, Svetloodbojni prsluk, Uže ili poluga za vuču vozila i naravno potpuna zimska oprema kao što su lanci za točkove. Različite zemlje Evrope imaju i različite propise po pitanju obavezne opreme i drugih obaveznih procedura, kao što je, na primer, upotreba oborenih svetala i danju. Da bi cela stvar bila dodatno zakomplikovana, u nekim zemljama propisi se razlikuju za «domaće» stanovništvo i za strane državljane. Jedna stvar je svuda ista: ukoliko nemate potrebnu opremu, kazne su drakonske, u iznosima od nekoliko desetina, pa do do nekoliko stotina, čak i hiljada evra!
Back to Top