Auto oprema Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto oprema Novi Beograd
auto-kuca-gudalovic-auto-oprema

Auto kuća Gudalović

Novi Beograd, Jurija Gagarina 1 011 3188988 |
011 3187186 |
AUTO OPREMA BEOGRAD Proverite naše cene rezervnih delova, potrošnog materijala i opreme za Vaše vozilo. Auto kuća Gudalović d.o.o.
je renomirana kompanija koja se već dugi niz godina bavi uslugama tehničkog pregleda, registracije, održavanja i rentiranja vozila, sa jasnom vizijom da zadrži lidersku poziciju u ovoj oblasti.
ap-sporting-auto-oprema

AP Sporting

Novi Beograd, Jurija Gagarina 27 011 3180101
cena: Cenovnik
AUTO OPREMA BEOGRAD AP SPORTING Naše specijalizovano preduzeće se bavi prodajom i distribucijom svih vrsta auto opreme.
Auto oprema je visokog kvaliteta i veoma povoljnih cena.
gvozdjara-mali-buvljak-auto-oprema

Gvožđara Mali Buvljak

Novi Beograd, Milentija Popovića 32g 011 4281576
cena: Cenovnik
AUTO OPREMA BEOGRAD GVOŽĐARA MALI BUVLJAK Gvožđara Mali Buvljak se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd u bloku 22.U našem asortimanu se nalazi sve što vam je potrebno za stan i kuću:- alati i oprema - elektro materijal - rasveta - auto oprema i kozmetika - oprema za kupatilo - šrafovi i još mnogo toga.
Kada se govori o opremi za vaše četvorotočkaše, možemo je podeliti na obaveznu ili zakonom propisanu opremu i dodatnu auto opremu, koju možete posedovati a i ne morate. Pod obaveznom opremom spadaju Rezervni točak, Prenosni aparat za gašenje početnih požara, sa važećim dokazom o ispravnosti u skladu sa preporukom proizvođača, Sigurnosni trougao, koji odgovara jednoobraznim tehničkim uslovima, Oprema za pružanje prve pomoći, Dva klinasta podmetača, Svetloodbojni prsluk, Uže ili poluga za vuču vozila i naravno potpuna zimska oprema kao što su lanci za točkove. Različite zemlje Evrope imaju i različite propise po pitanju obavezne opreme i drugih obaveznih procedura, kao što je, na primer, upotreba oborenih svetala i danju. Da bi cela stvar bila dodatno zakomplikovana, u nekim zemljama propisi se razlikuju za «domaće» stanovništvo i za strane državljane. Jedna stvar je svuda ista: ukoliko nemate potrebnu opremu, kazne su drakonske, u iznosima od nekoliko desetina, pa do do nekoliko stotina, čak i hiljada evra!
Back to Top