Dečiji frizer Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Dečiji frizer Dorćol
frizerski-salon-baf-deciji-frizer

Frizerski salon Baf

Beograd, Dorćol, Skender Begova 14 011 2637025
DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON BAF Frizerski salon BAF pored usluga namenjenih muškarcima i ženama nudi i šišanje za Vaše mališane.
Deca koja posete naš salon primetiće opuštenu i prijatnu atmosferu u kojoj će naši zaposleni odlazak na šišanje učiniti zanimljivim i uzbudljivim.
Dečiji frizeri imaju mnogo zahtevniji posao od onih običnih zato što su deca veoma nemirna i znaju da budu jako zahtevna po pitanju izgleda njihovih frizura. Da ne govorimo o maloj deci koja se plaše frizera i neće da sede mirna. Dečiji frizeri, za razliku od ostalih frizera, ne rade sami. Oni saradjuju sa roditeljima i ta saradnja je od velike važnosti. Prvo šišanje ume da bude stresno i za mališane i za roditelje, tako da je izuztno bitno pripremiti ga, koliko je to moguće za sam čin šišanja. Mala deca ne vole mnogo iznenađenja tako da bi bilo dobro pre nego što i samo ode na šišanje, da ga odvedete kod vašeg frizera i gleda kako vas šišaju. Ako mališan ima omiljenu igračku, ponesite je obavezno i možda još neku sa kojom će se igrati da mu ruke budu zauzete. Ako dete ne želi da mu se stavi ogrtač pre šišanja, stavite vi jedan i pokažite mu, možda prihvati.
Back to Top