Dnevni boravak za stare Leštane

Registruj se
Prijavi se
Dnevni boravak za stare Leštane
dom-za-stare-duga-plus-dnevni-boravak-za-stare
Dnevni boravak za stara lica.
Usluga dnevne nege prilagođena je starijim licima koji još uvek žive u svojoj kući ali im je neophodna dodatna pomoć u toku dana.
Naš dom za stare nudi dnevnu negu starijih lica sa demencijom, fizičkim nedostacima ili lica sa potrebom da se uključe u aktivno društveno okruženje.
Dnevna nega daje priliku starijim osobama da se socijalizuju i uključe u čitav spektar aktivnosti dok je njihova porodica sigurna da su bezbedni i negovani. Deo tima specijalizovan za usluge socijalnog rada aktivno se brine o svakom pojedincu i pravi dnevni plan aktivnosti i nege za korisnike ove usluge.
Kontaktirajte nas i zatražite besplatne konsultacije vezane za uslugu dnevne nege.
Dnevni boravak za stara lica se već odavno ne smatra luksuzom već nažalost potrebom. Ključni problem starih je samoća. Oni su sami, nemaju sa kim da komuniciraju, da iznesu svoje teškoće, da podele radost. Ponekad nije toliko potrebna pomoć i nega koliko im je potrebno društvo i ublažavanje samoće. Dnevni boravak za stara lica uglavnom nudi mogućnost da se stari i usamljeni sugradjani druže, uče, informišu i koriste usluge u skladu sa ponudjenim aktivnostima, kao i njihovim afinitetima. Kroz dnevne aktivnosti domovi za dnevni boravak pokušavaju zadovoljiti socijalnu, psihološku, zdravstvenu i fizičku dimenziju života starih lica. Nažalost mnogi mladi danas nemaju vremena od radnih obaveza da vode računa o svojim najmilijim. Usluga dnevnog boravka namenjena je upravo starijim licima kojima je potrebna dnevna nega i nadzor a njihovi članovi porodice tokom dana nisu u mogućnosti da brinu o njima.
Back to Top