Fotelje i taburei Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Fotelje i taburei Novi Beograd
namestaj-sb-alsan-fotelje-i-taburei

Nameštaj SB ALSAN

Novi Beograd, Antifašističke borbe 15 011 3139581 |
063 652113 |
cena: Cenovnik
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom ili kancelarijski prostor kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Kod nas možete naći fotelje raznih oblika ili dimenzija koje će se savršeno uklopiti u svaki enterijer.
Bilo da želite fotelje za svoju kancelariju ili kutak u svojoj dnevnoj sobi, sigurni smo da imamo odgovarajući model fotelje za Vas.
astra-office-fotelje-i-taburei

Astra Office

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3113403
cena: Cenovnik
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD ASTRA OFFICE Astra Office u svojoj ponudi ima fotelje vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
Fotelje i taburei - Proizvodi/Usluge
Svi smo ljubitelji višenamenskog nameštaja koji nam štedi prostor, i pruža udobnost sa kompaktnošću svog savremenog dizajna. Kada se koristi pravilno, stolica može naglasiti lepotu vašeg dnevnog boravka, služeći kao fokusna tačka u vašem enterijeru... Obratite pažnju na veličinu vašeg dnevnog boravka i odlučite koja veličina fotelje vam je potrebna. Pažljivo pogledajte dizajne koji su vam dostupni, pazeći da se fokusirate na boje i stil koje će se uklopiti u opštu temu vašeg prostora. Fotelja mora biti pravilno postavljena, čineći razgovore udobnijim, dovoljno blizu da ne morate da vičete. Komad nameštaja koji je veoma fleksibilan i može poslužiti za različite namene je upravo tabure. Taburei su takodje idealno rešenje za manje prostorije, veselih boja i dezena mogu znatno ulepšati izgled dečije sobe.
Back to Top