Fotelje i taburei Vračar

Registruj se
Prijavi se
Fotelje i taburei Vračar
urban-line-fotelje-i-taburei

Urban Line

Beograd, Vračar, Kajmakčalanska 59 011 2451852 |
064 2189652 |
cena: Cenovnik
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD Naša misija: Da našim klijentima, pružimo vrhunsku uslugu u dizajniranju njihovog prostora po sistemu „ključ u ruke“, od izrade projektnih rešenja, preko izvođenja neophodnih građevinskih radova do opremanja izabranim nameštajem; Da kroz jedinstvenu i široku ponudu soba za decu i tinejdžere, našim klijentima pružimo mogućnost da na jednom mestu pronađu sve: ideju, savet, veliki izbor raznovrsnih stilova i dizajna, kompletan prateći asortiman, vrhunsku uslugu. Cilj: Naš cilj je da pažljivim izborom nameštaja sofisticiranog dizajna i vrhunskog kvaliteta, klijentima pružimo funkcionalnost, estetiku i zadovoljstvo.
kancelarijski-namestaj-anaks-fotelje-i-taburei
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD KANCELARISKI NAMEŠTAJ ANAKS ANAKS je firma specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnih prostora.
Kao što i samo ime firme govori (ANAKS na starogrčkom jeziku znači najbolji, vodeći, vladar), trudimo se da našim kupcima pružimo najbolju uslugu, najbolji izbor i najbolji kvalitet.
Naš prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih proizvođača.Na domaćem tržištu prisutni smo od 1992.godine.
U tom periodu stekli smo dobru reputaciju, kako kod poslovnih partnera, tako i kod naših kupaca.
Najveće priznanje za višegodišnji rad su naši stalni kupci, koji nam s puno poverenja iznova poveravaju opremanje svojih radnih prostora.
Naš cilj jeste stvaranje radnog ambijenta po meri čoveka, ambijenta koji objedinjuje dizajn, funkcionalnost, kvalitet, a iznad svega – ambijenta u kome čovek vraća svoj identitet.
Fotelje i taburei - Proizvodi/Usluge
Svi smo ljubitelji višenamenskog nameštaja koji nam štedi prostor, i pruža udobnost sa kompaktnošću svog savremenog dizajna. Kada se koristi pravilno, stolica može naglasiti lepotu vašeg dnevnog boravka, služeći kao fokusna tačka u vašem enterijeru... Obratite pažnju na veličinu vašeg dnevnog boravka i odlučite koja veličina fotelje vam je potrebna. Pažljivo pogledajte dizajne koji su vam dostupni, pazeći da se fokusirate na boje i stil koje će se uklopiti u opštu temu vašeg prostora. Fotelja mora biti pravilno postavljena, čineći razgovore udobnijim, dovoljno blizu da ne morate da vičete. Komad nameštaja koji je veoma fleksibilan i može poslužiti za različite namene je upravo tabure. Taburei su takodje idealno rešenje za manje prostorije, veselih boja i dezena mogu znatno ulepšati izgled dečije sobe.
Back to Top