Fotelje i taburei Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Fotelje i taburei Zvezdara
namestaj-djeram-fotelje-i-taburei

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
FOTELJE I TABURE I BEOGRAD NAMEŠTAJ DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
arbor-namestaj-fotelje-i-taburei

Arbor Nameštaj

Beograd, Zvezdara, Golubačka 2a 069 3318223
cena: Cenovnik
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD ARBOR NAMEŠTAJ Takođe, pored kreveta, dvoseda i troseda, u našoj ponudi se nalaze i fotelje.
Nudimo Vam širok asortiman fotelja.
salon-namestaja-linea-milanovic-fotelje-i-taburei
FOTELJE I TABUREI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Linea Milanovic u ponudi ima širok dijapazon fotelja - od modernih i kompaktnih fotelja pa do klasičnijih kao što je beržera.
Kao dodatak skoro svakom modelu fotelje, može se poručiti i tabure.
Fotelje i taburei - Proizvodi/Usluge
Svi smo ljubitelji višenamenskog nameštaja koji nam štedi prostor, i pruža udobnost sa kompaktnošću svog savremenog dizajna. Kada se koristi pravilno, stolica može naglasiti lepotu vašeg dnevnog boravka, služeći kao fokusna tačka u vašem enterijeru... Obratite pažnju na veličinu vašeg dnevnog boravka i odlučite koja veličina fotelje vam je potrebna. Pažljivo pogledajte dizajne koji su vam dostupni, pazeći da se fokusirate na boje i stil koje će se uklopiti u opštu temu vašeg prostora. Fotelja mora biti pravilno postavljena, čineći razgovore udobnijim, dovoljno blizu da ne morate da vičete. Komad nameštaja koji je veoma fleksibilan i može poslužiti za različite namene je upravo tabure. Taburei su takodje idealno rešenje za manje prostorije, veselih boja i dezena mogu znatno ulepšati izgled dečije sobe.
Back to Top