Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Železnik

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske mašine, Gradjevinska mehanizacija Železnik
ostrog-gradjevinski-materijali-gradjevinske-masine
GRAĐEVINSKE MAŠINE OSTROG U našem salonu je veliki izbor materijala i opreme za završne radove i opremanje stanova i objekata raznih namena.
Možemo Vam pomoći da uvek nađete najbolje rešenje.
Obuhvatili smo celokupan asortiman za gradnju po najsavremenijim standardima i možemo sa ponosom reći da smo građevinski centar.
Ljudi su koristili mehanizme i mašine u svoju korist još pre bilo kakvih pisanih dokaza o tome. Generalno, te sprave su smanjivale količinu sile, koju je bilo potrebno uložiti da se izvrši rad, te su menjale pravac sile ili menjale jedan oblik kretanja ili energije u drugi. Rukovalac građevinskim mašinama izvodi zemljane radove na gradilištima u niskogradnji i gradnji puteva, iskopava sirovinu na površinskim gradilištima rudnih i mineralnih nalazišta. Upravlja i postrojenjima za proizvodnju kamenog agregata i za oplemenjivanje iskopine, postrojenjima za proizvodnju betona i proizvodnju asfalta, mašinama za izradu puteva i mašinama za dizanje i prenos tereta. Izvršioci na gradjevinskim mašinama rade na otvorenom prostoru i u svim klimatskim uslovima i vremenskim prilikama iako u mnogim područjima neke vrste gradjevinskih radova moraju da se obustave zimi. Gradjevinske mašine su danas daleko tehnološki naprednije nego što su bile u prošlosti. Gradjevinske mašine često su zbog vrste rada prljave, masne, blatnjave ili pokrivene prašinom.
Back to Top