Hoteli Avala

Registruj se
Prijavi se
Hoteli Avala
hotel-1000-ruza-hoteli

Hotel 1000 Ruža

Beograd, Avala, General Ždanova, 1 prilaz, br.4 011 3906779
Hotel u Beogradu.
U podnožju planine Avala, jednog od najpoznatijih simbola Beograda, nalazi se “Hotel 1000 Ruža”, okružen pejzažima od kojih zastaje dah.
Naša prednost je svakako lokacija, ovaj hotel može biti Vaša oaza mira, bez gradskih gužvi i buke automobila, ali i to što vrlo lako i jednostavno možete stići do bitnih delova grada.
Veoma dobro smo povezani sa Beogradskim sajmom, Trgom Slavija.
“ 1000 Ruža” je idealan za Vas i ukoliko ste na proputovanju i želite da napravite pauzu, kvalitetno se naspavate, odmorite i uživate u specijalitetima nacionalne kuhinje.
hotel-avala-hoteli

Hotel Avala

Beograd, Avala, Put za Avalu bb 011 3906624
HOTEL NA AVALI.
Avala je pravo mesto za boravak svih onih uživalaca zdravog, prirodnog ambijenta bilo da su oni u poseti Beogradu ili dolaze iz njega jer ne žele boraviti u oblacima smoga koji su na našu veliku žalost nadvisili naš lepi grad.
Relativna blizina internacionalnog auto puta E-70 (Beograd- Solun) Vam omogućava da za kratko vreme stignete do Beograda (ili iz njega) ili nastavite putovanje do neke druge destinacije.
U miru avalske šume, koja je već više od dva veka rezervat prirode, nudimo Vam gostoprimstvo u nekom od naša tri apartmana ili u nekoj od trinaest dvokrevetnih soba, što su i naši smeštajni kapaciteti.
Proporcija veličine objekta i smeštajnih kapaciteta Vam garantuje da ćete za vreme boravka u hotelu uživati potrebnu privatnost.
Smeštaj raspolaže izuzetno velikim, sopstvenim parkingom sa čuvarom pa će vaš automobil tu imati svu potrebnu sigurnost.
hotel-sucevic-hoteli

Hotel Sučević

Beograd, Avala, Dugo polje 1a 011 3907777
Dobrodošli u Hotel Sučević koji se nalazi na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta.
Hotel Sučević može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.
Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom, raspolaže sa 23 sobe, od kojih su tri apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.
Back to Top