Hoteli Palilula

Registruj se
Prijavi se
Hoteli Palilula
zira-hotel-beograd-hoteli
Zira Hotel Beograd otvoren je u maju 2008 u srcu starog Beograda.
Po koncepciji spada u red poslovnih hotela.
Svojim gostima nudi 127 Superior i Deluks soba, vrhunskog dizajna i kvaliteta.
Gostima i posetiocima,su na raspolaganju internacionalni restoran sa terasom, četiri savremeno opremljene konferencijske sale, besplatno korišćenje potpuno opremljenog fitnes centra i saune, zatvoreni parking u podzemnoj garaži na 4 nivoa, besplatan pristup internetu u celom hotelu i besplatani međunarodni telefonski pozivi ka fiksnim mrežama.
Sagrađen je na raskrsnici dve važne gradske ulice, Ruzveltove i Cvijićeve i deo kompleksa Zira.
Nalazi se u blizini univerzitetskog kvarta i parkova, odmah ispod Bulevara kralja Aleksandra i samo petnaest minuta hoda od Trga Republike.
Hotel ima odličnu lokaciju, brz pristup centru grada i drugim delova Beograda.
hotel-heritage-belgrade-1-hoteli
HOTELI BEOGRAD HOTEL HERITAGE BELGRADE Potpuno novi objekat hotel Heritage projektovan je i građen po najsavremenijim standardima građevinarstva.
Koristeći tehnologiju i opremu poslednje generacije doprinosi očuvanju životne sredine, smanjuje troškove poslovanja i obezbeđuje visok nivo energetske efikasnosti.
Time je obezbeđen spoj korisnog i funkcionalnog.
hotel-88-hoteli

Hotel 88 Rooms

Beograd, Palilula, Takovska 49 011 4119080
HOTELI BEOGRAD HOTEL 88 88 Rooms Hotel je smešten u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone sa jednostavnim pristupom do sedišta banaka, velikih kompanija i Beogradskog sajma.
Istovremeno, hotel se nalazi nadomak kultnih vrednosti starog Beograda, od Dorćola i Dunavske obale, boemske Skadarlije, Trga Republike i Knez Mihailove ulice, Beogradske tvrđave i Kalemegdanskog parka, Srpske patrijaršije, Savamala distrikta do Terazijske česme, ulice Kneza Miloša i najstarije pošte u Srbiji, na korak od Tašmajdanskog parka i Botaničke bašte.
metropol-palace-hotel-belgrade-hoteli

Metropol Palace hotel Belgrade

Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 69 011 3333100
HOTEL U BEOGRADU.
IZRAZITO KOSMOPOLITSKI.
Doživite magične trenutke i istražite Beograd, jedan od najživljih gradova Evrope, iz izrazito kosmopolitskog hotela „Metropol Palace“.
Prvobitno zamišljen kao mesto održavanja globalne konferencije 1961.godine, ovaj hotel danas spaja međunarodni arhitektonski stil i stil u uređenju enterijera tadašnjeg doba sa savremenim luksuzom.
Zaista fantastična lokacija hotela „Metropol Palace“ pored veličanstvenog Tašmajdanskog parka poziva vas da istražite brojne spomenike, palate, pozorišta i muzeje Beograda bogate domaćim i međunarodnim kulturnim draguljima, sve na nekoliko minuta hoda od hotela.
Back to Top