Hoteli Senjak

Registruj se
Prijavi se
Hoteli Senjak
restoran-mali-vrabac-hoteli

Restoran Mali Vrabac

Beograd, Senjak, Bulevar Vojvode Mišića 81b 069 1872222
cena: Cenovnik
HOTELI HOTEL LE PETIT PIAF Hotel se nalazi u samom srcu Beograda, u boemskoj četvrti Skadarija.
U neposrednoj blizini su najvažnije lokalne kulturološke znamenitosti - čuvena Knez Mihajlova ulica, Kalemegdanska tvrđava, Trg Republike kao i drugi, popularni beogradski lokaliteti poznati po velikom broju kafea i noćnih klubova.
Hotel Le Petit Piaf je kompletno "family run" , odnosno u porodičnom vlasništvu i poznat je po osoblju koje svakog trenutka spremno da odgovori na najzahtevnije želje gosta.
To naši klijenti izuzetno cene, što nas posebno motiviše da budemo sve bolji iz dana u dan.
Pored prepoznatljivog osoblja, ono što goste navodi da se konstantno vraćaju u Le Petit Piaf je izuzetna lokacija, kao i odličan odnos cene i kvaliteta.
Doručak u hotelu Le Petit Piaf je jedna od naši mnogobrojnih prednosti.
Naš hotel nije veliki jer smo želeli da osoblje ima mogućnost da pristupi svakom gostu pojedinačno – to je naš način da pružimo izuzetnu uslugu.
Posebno se ponosimo ponudom pažljivo pripremljenih specijaliteta iz naše kuhinjei trudimo se da ispunimo svaku gurmansku želju gosta.
Zbog ovakvog pristupa, naši gosti uvek odlaze iz hotela zadovoljni i vraćaju se rado.
Hotel Le Petit Piaf raspolaže sa 18 elegantnih soba, poseduje salu za doručak, salu za konferencije koja prima do 60 osoba, kao i predivnu baštu u kojoj gosti mogu obedovati tokom toplijih meseci .
Hotel nudi mogućnost parkinga za goste hotela.
Back to Top