Hoteli Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Hoteli Voždovac
hotel-n-beograd-hoteli

Hotel N Beograd

Beograd, Voždovac, Bilećka 57 011 3972183
Hotel u Beogradu.
Po svojim osobenostima i prepoznatljivom imidžu, HOTEL "N" *** spada u kategoriju gradskog poslovnog hotela - ekonomske klase.
S obzirom na lokaciju, opremljenost i sadržaje sa kojima raspolažemo, definisali smo osnovne ciljne grupe gostiju: poslovni gosti, sportske ekipe i turističke (tranzitne) grupe i učesnici seminara.
hotel-srbija-u-beogradu-hoteli
Hotel Srbija, jedan od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970 godine.
Nakon privatizacije 2005 godine hotel je komplentno renoviran, tako da mu se danas na enterijeru, udobnosti i funkcionalnosti može pozavideti.
Hotel Srbija kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici.
Umirujući i prijatan kraj će vam se odmah dopasti.
Ono što lokaciju čini još atraktivnijom je blizina auto puta što olakšava dolazak do hotela a ujedno omogućava dobru povezanost sa sajmom, aerodromom i beogradskom arenom.
Kao hotel velikog kapaciteta sa 302 smeštajne jedinice, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista pri čemu neposredna blizina sportskog centra "Šumice" otvara izuzetne mogućnosti.
Takođe je pogodan za poslovne ljude i tranzitne putnike.
Ako svemu ovome dodamo najbolji odnos kvaliteta usluga i cena i ljubazno osoblje koje će sve učiniti da se prijatno osećate, Hotel Srbija se nameće kao Vaš pravi izbor.
Kada nas jednom posetite uvek ćete nam se vraćati.
Zapravo, doživećete naš hotel kao Vašu drugu kuću u Beogradu.
DOBRO NAM DOŠLI!
Back to Top