Plastična ambalaža Zemun

Registruj se
Prijavi se
Plastična ambalaža Zemun
conit-plasticna-ambalaza

Conit

Beograd, Zemun, Batajnički drum 6d 063 482210 |
011 2194568 |
cena: Cenovnik
PLASTIČNA AMBALAŽA - CONIT Proizvodimo plastične kofe i kanistere koje imaju primenu u hemijskoj industriji, prehamrenoj i građevinskoj industriji.
pollino-plast-plasticna-ambalaza
PROIZVODNJA PLASTIČNE AMBALAŽE.
Pollino Plast - proizvodnja ambalaže od plastike.
Primer plastične gajbice.
Dimenzije.
Dužina: 500 mm.
Širina: 300 mm.
Visina: 260 mm.
Tehničke karakteristike.
Težina: 580g +-10%.
Max.
nosivost: 18kg.
EN ISO 1133.
Materijali.
PP (Polipropilen) homopol.
Gustina: 0.92 – 1.20 c/cm3
packsol-plasticna-ambalaza

Packsol

Beograd, Zemun, Autoput Beograd - Novi Sad 100b 011 3771700 |
011 3771726 |
PLASTIČNA AMBALAŽA BEOGRAD PACKSOL Packsol je osnovan 2009.godine u okviru Unisol Grupe.
Iako je osnovna ideja za pokretanje ovog pogona bila proizvodnja plastične ambalaže za sopstvene potrebe, zahvaljujući dobroj organizaciji i stručnosti Packsol je postao zasebno preduzeće u okviru Unisol Grupe.
Kako je u kratkom vremenskom roku svojim proizvodnim kapacitetima nadmašio potrebe svog osnivača, vrlo brzo se orijentisao prema drugim kupcima i trenutno se stabilnim koracima kreće ka poziciji lokalnog lidera u proizvodnji IML posuda i PET pretformi.
Plastična ambalaža Beograd nudi Vam da se na jednom mestu upoznate sa proizvodima i cenama plastične ambalaže koju proizvode proizvođači iz Beograda. Treba Vam ambalaža od plastike za Vaš proizvod? Pogledajte ponudu i cene plastične ambalaže u Beogradu. Sigurno ćete naći odgovarajuće proizvode. Plastična ambalaža je opšte prihvaćena i korisiti za mnoge proizvode zbog svojih karakterisitka. Proizvođači plastične ambalaže iz Beograda nastoje da se nametnu kvalitetom svojih proizvoda. Ambalaža od plastike proizvodi se u mnogo boja, oblika, dimenzija u zavisnosti od proizvoda kome je namenjena. Plastična ambalaža ima mnogo prednosti. Upotrebljava se u mnogim granama industrije. Pogledajte kompletan asortiman plastične ambalaže koju nude beogradski proizvođači i uverite se i sami. Plastična ambalaža koristi se u gotovo svim granama idustrije. Plastika se ne lomi lako kao staklo, jeftina je i dobro čuva svojstva mnogih namirnica, hemikalija i raznih supstanci. Zato je plastična ambalaža jedan od najpopularnijih i najzastupljanijih oblika ambalaže. Svaki put kada je moguće plastika se zbog svih svojih karakterisitika koristi kao materijal za izradu ambalaže. Plastična ambalaža može biti jednokratna, koja se često koristi za pakovanje hrane za dostavu na primer. Plastična amabalaža je odličan izbor zato što se ona može stoprocentno reciklirati. Moramo misliti na našu planetu i podići našu svest o zagađivanju životne sredine. Recikliranjem plastične ambalaže ne samo da čuvamo prirodu, nego se time i pojeftinjuje proces dobijanja plastike, tj. plastične ambalaže. Postoji nekoliko prednosti korišćenja plastičnih materijala za pakovanje namirnica. Plastična ambalaža može biti napravljena kao listovi, figure i strukture nudeći znatnu fleksibilnost i elastičnost tog dizajna. Plastični materijali su hemijski rezistentni, jeftini, lagani, sa širokim opsegom fizičkih i optičkih osobina. Mnoge plastike imaju sposobnost termozavarivanja, lako se štampaju, mogu biti integrisani u proizvodne procese gde je pakovanje formirano napunjeno i zatvoreno u istoj proizvodnoj liniji. Upotreba plastika u pakovanju namirnica je nastavila rast zahvaljujući niskoj ceni materijala i funkcionalnim prednostima, kao što su termozavarivanje, optička svojstva, i neograničane veličine i oblici i prevazišla je upotrebu tradicionalnih materijala, kao što su staklo i beli lim. Kako bi se osigurala javna bezbednost FDA pažljivo pregleda i reguliše supstance koje se koriste za dobijanje plastika i drugih materijala za pakovanje. Svaka supstanca od koje je razumno očekivati da prodire u hranu je klasifikovana kao indirektan prehrambeni aditiv prema FDA odredbama. FDA savetuje potrošače da koriste plastike za namenjene svrhe u skladu sa proizvođačkim uputstvima da bi se izbegle štetne posledice.
Back to Top