Privatne osnovne škole Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Privatne osnovne škole Dedinje
british-international-school-privatne-osnovne-skole
Privatne osnovne škole.
U skladu sa britanskim nastavnim programom adaptiranim za internacionalno okruženje, svi učitelji osnovne škole su sa engleskog govornog područja, sa britanskim nastavnim kvalifikacijama.
U svakoj učionici postoji i asistent koji govori srpski i engleski jezik.
U poslednjem razredu osnovne škole učenici polažu ispite kao i njihovi vršnjaci u Britaniji.
vaspitno-obrazovni-sistem-kreativno-pero-privatne-osnovne-skole
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - KREATIVNO PERO Osnovna škola Kreativno pero radi po nastavnom planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja.
Jedna od specifičnosti rada od samog osnivanja škole je predmetna nastava od prvog razreda za oblasti umetnosti, stranih jezika i fizičkog vaspitanja.
PRIVATNA OSNOVNA ŠKOLA BEOGRAD. Brook Hill privatna osnovna škola primenjuje Cambridge međunarodi ispitni sistem koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Welsa. Primenom ovog programa, nastava se održava u malim grupama, što obezbeđuje veću pažnju nastavnika svakom učeniku pojedinačno i stvara mogućnost prepoznavanja talenata učenika u najranijem uzrastu. Na ovaj način učenici stiču kvalifikacije i znanje koji su prihvaćeni na svim univerzitetima širom sveta. U Brook Hill privatnoj osnovnoj školi, vaše dete će moći da iskaže svoje mišljenje i da uživa u interaktivnoj razmeni znanja sa ostalim učenicima. Naši posvećeni učitelji zajedno učestvuju u izradi plana nastave i aktivnosti učenika kako bismo obuhvatili sve najvažnije lekcije iz svakodnevnog i stvarnog života, iskustva stečenog igrom, mogućnostima za rešavanje problema i učenja uz knjigu. Svakom detetu omogućavamo učenje uz predmetne učitelje koji rade sa njima kako bi podstakli njihov talenat za muziku, sport i plivanje. Tokom godine pažljivo pratimo razvoj naših učeniika kroz redovne i završne testove znanja.
Back to Top