Privatne osnovne škole Vračar

Registruj se
Prijavi se
Privatne osnovne škole Vračar
obrazovni-sistem-vladislav-petkovic-dis-privatne-osnovne-skole
Privatne osnovne škole.
Privatna osnovna škola „Vladislav Petković Dis“ u Beogradu Privatna Osnovna škola “Vladislav Petković Dis” se nalazi u ulici Internacionalnih brigada 57, u delu Beograda poznatom kao Vračar.
Škola je akreditovana od Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije. Osnovna škola “Vladislav Petković Dis” je savremena škola, ne samo po opremi i nastavnim sredstvima, već i po metodama nastave u kojoj je svaki učenik aktivan učesnik nastavnog procesa.
Obrazovanje dece je usmereno na procese i ishode učenja, zasniva se na procenjivanju kvaliteta, na povezivanju sadržaja nastavnih predmeta, odnosno, njihovoj korelaciji.
Specifičnost ove škole je individualna nastava, kao oblik nastave koji ima za cilj utvrđivanje redovnog gradiva, proširivanje znanja, istraživački rad. Škola će upisivati učenike od I-VIII razreda, po jedno odeljenje.
Svako odeljenje će imati 10 učenika.
Kalendar radnih dana je u skladu sa Odlukom Ministarstva prosvete.
Po završetku Osnovne škole “Vladislav Petković Dis”, učenici stiču pravo da se upišu u sve gimnazije i srednje stručne škole u zemlji.
savremena-osnovna-skola-i-gimazija-privatne-osnovne-skole
PRIVATNE OSNOVNE ŠKOLE - SAVREMENA OSNOVNA ŠKOLA Po zvaničnom programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i jedinstvenom modelu, uz individualan pristup, nastava se izvodi na inovativan način – interaktivna nastava sa učenikom u centru pažnje.
Back to Top