Restorani Irig

Registruj se
Prijavi se
Restorani Irig
vinarija-kovacevic-restorani
RESTORANI BEOGRAD VINARIJA KOVAČEVIĆ Vinarija Kovačević vam je omogućila da na jednom mestu, uživate u vinu iz naših podruma, ali i tradicionalnim specijalitetima, koji se uz fruškogorska vina služe u našem restoranu Vinska kuća Kovačević.
Vinska kuća raspolaže à la carte restoranom sa 160 mesta, od čega je 80 mesta u natkrivenoj bašti, i salom sa 120 mesta.
Naš restoran vam nudi bogatu kuhinju i udoban smeštaj. Kada jednom posetite naš restoran sa pogledom na Frušku goru, probate naša domaća vina uz lokalne specijalitete, sigurni smo da ćete poželeti da takvo iskustvo bar još jednom ponovite.
Vinarija Kovačević se pobrinula da vam to omogući, nudeći i smeštaj u okviru restorana.
Na raspolaganju su vam 4 apartmana.
Svaki smo uredili u skladu sa okruženjem u kom se Vinarija nalazi – prirodno, opuštajuće, hedonistički.
Kažu da Srbi kao narod nemaju naviku da jedu van kuće. Zašto propustiti savršene obroke koje Vam nude restorani u Beogradu i drugim mestima u Srbiji kad nema ništa toliko dobro kao kvalitetan i ukusan obrok. Promenite vidjenje drugih o nama i posetite restorane koje Vam nudi Beograd. Neka to bude svako veče drugi, sve dok ne izaberete svoj omiljeni restoran sa najboljim menijem i najoriginalnijim ambijentom i to sve po Vašem ukusu. Odlučite se u kom restoranu u Beogradu ćete pojesti svoj sledeći obrok uz našu malu pomoć!Restoran je je ugostiteljski objekat u kojem se pripremaju i poslužuju hrana i piće po izboru gosta. Prvo poznato posluživanje hrane u objektima, koji se mogu nazvati restoranom, datira iz 12. veka. Restorani se prema vrsti i načinu pripreme hrane i posluživanja iste razvrstavaju u nekoliko kategorija. Tako ih možemo razvrstati prema jelima koja se pripremaju na način kako se pripremaju u zemljama iz kojih potiče kuhinja pojedinog restorana. Možemo ih razvrstati i po kvalitetu hrane, tj. prema zvezdicama i možemo razlikovati restoran od brzog restorana. Brzi restorani imaju u ponudi nekoliko već gotovih vrsta jela od kojih vi izaberete jednu od njih za obrok. Izbor i kvalitet hrane kao i restorana u našoj zemlji je, može se slobodno reći, i više nego odličan. Restorani vam nude nacionalnu odnosno srpsku i internacionalnu kuhinju tako da će svako naći ono što mu prija i odgovara. Neki od restorana imaju i živu muziku pa su idealna mesta za večernje izlaske kada uz lepu i kvalitetnu večeru, uz neko kvalitetno vino, možete da se opustite uz zvuke starogradske muzike. Što bi naš narod rekao, za svakog po nešto.
Back to Top