Škola slikanja i crtanja Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Škola slikanja i crtanja Banovo brdo
edukativni-centar-bejza-skola-slikanja-i-crtanja

Edukativni centar Bejza

Beograd, Banovo brdo, Orfelinova 57 063 7085575
Edukativni centar Bejza je i škola slikanja.
Dođite da naučite i da se upoznate sa drevnom umetnošću slikanja na vodi – EBRU.
U tu svrhu posedujemo opremljen atelje sa svim potrebnim elementima i materijalima za svakog polaznika. Ispoljite svoju kreativnost i ovladajte tehnikama jedinstvene umetnosti na vodi.
EBRA je tradicionalna turska umetnost ukrašavanja papira koja nastaje na vodi, korišćenjem prirodnih zemaljskih boja, četkica od konjske dlake i prirodnih preparata za zgrušavanje vode.
U našem centru naučite kako da kreirate jedinstvene oblike i ukrasite svoje zidove, nameštaj ili odeću.
Na časovima ćete naučiti tehniku izrade, a nakon toga sve je prepušteno vašoj kreativnosti i talentu.
Ne propustite jedinstvenu priliku da oživite svoju maštu.
Očekujemo vas na Obilićevom vencu da zajedno stvaramo vaša umetnička dela.
Ako biste voleli da se pozabavite sopstvenim talentom slikanja i crtanja ili vašem detetu date mogućnost razvijanja divnog talenta crtanja i slikanja onda je upis u jednu od škola slikanja i crtanja pravi izbor za vas. Vaš hobi koji vam daje slobodu kreativnosti, koji će vas uveseliti, pričiniti zadovoljstvo i ispoljiti svu vašu kreativnost može biti crtanje ili slikanje. Da li ste oduvek važili za osobu koja je svojim crtežima oduševljavala ljude oko sebe. Govorili su vam da ste talentovani a onda ste porasli, neke druge stvari su uzele primat u vašem životu ali talenat nikada ne odumire. Svako može da nauči da crta ako mu se pokaže osnovna tehnika i da podstrek. Naučite i vi kako da crtate i poboljšate svoju veštinu crtanja. Od ranog detinjstva nas uče da je umetnost nešto posebno. Potišteno stojimo u galerijama i muzejima i mislimo: ‘Ovako nešto ja nikada ne bih umeo‘. A slikanje i crtanje jesu one amaterske pasije koje svako uči i koje svako sebi može priuštiti. Crtanje i slikanje kod dece podiže nivo motivacije, želju za stvaranjem nečeg novog i jedinstvenog, pruža osećaj sigurnosti i mogućnosti ispoljavanja svojih misli i osećanja.
Back to Top