Škola slikanja i crtanja Vračar

Registruj se
Prijavi se
Škola slikanja i crtanja Vračar
centar-za-likovno-obrazovanje-sumatovacka-skola-slikanja-i-crtanja
CRTANJE I SLIKANJE.
Cilj predmeta je da kroz praktični i teorijski rad polaznici tečaja steknu osnovna znanja iz oblasti crtanja i slikanja, odnosno da se pripreme za izlazak na prijemne ispite na umetničkim fakultetima i strukovnim školama ili osposobe i ohrabre da samostalno kreiraju i realizuju svoje ideje u slikanju i crtanju.
Centar za likovno obrazovanje – Šumatovačka (osnovan 1948.) je ustanova kulture, umetničkog stvaralaštva i obrazovanja od značaja za grad Beograd i šire.
Kulturna je baština naše zemlje prvog reda, koja ima važno mesto za vizuelne i likovne umetnosti, i za umetničku pedagogiju.
Činjenica da je od 1948.
do danas u ovoj ustanovi kulture svoja prva znanja i iskustva steklo više hiljada polaznika koji su stvarali njenu istoriju, njena duga tradicija i plejada veoma značajnih umetnika koji su na različite načine vezani za nju, čine je posebnom i potvrđuju njen status od značaja.
art-depo-studio-skola-slikanja-i-crtanja

Art Depo Studio

Beograd, Vračar, Sredačka 2 069 3423442
ŠKOLA SLIKANJA I CRTANJ.
Aktivnost radionice crtanja i slikanja odvija se u formi dva časa (120 min.), dva puta nedeljno.
Radiće se u malim grupama (do 12 polaznika) podeljenim po uzrastima.
Termini radionice slikanja i crtanja su fleksibilni.
Art Depo Studio je porodica kreativnih radionica u kojima deca i mladi svih uzrasta mogu da uče i usavršavaju različite umetničke veštine.
Po pažljivo osmišljenom programu i u interesantnoj formi, polaznici mogu da savladaju osnove ili da usavrše već postojeće znanje u okviru sekcije koju odaberu.
Aktivnosti svake sekcije se održavaju dva puta ili jednom u toku nedelje po grupama ili individualno.
Ako biste voleli da se pozabavite sopstvenim talentom slikanja i crtanja ili vašem detetu date mogućnost razvijanja divnog talenta crtanja i slikanja onda je upis u jednu od škola slikanja i crtanja pravi izbor za vas. Vaš hobi koji vam daje slobodu kreativnosti, koji će vas uveseliti, pričiniti zadovoljstvo i ispoljiti svu vašu kreativnost može biti crtanje ili slikanje. Da li ste oduvek važili za osobu koja je svojim crtežima oduševljavala ljude oko sebe. Govorili su vam da ste talentovani a onda ste porasli, neke druge stvari su uzele primat u vašem životu ali talenat nikada ne odumire. Svako može da nauči da crta ako mu se pokaže osnovna tehnika i da podstrek. Naučite i vi kako da crtate i poboljšate svoju veštinu crtanja. Od ranog detinjstva nas uče da je umetnost nešto posebno. Potišteno stojimo u galerijama i muzejima i mislimo: ‘Ovako nešto ja nikada ne bih umeo‘. A slikanje i crtanje jesu one amaterske pasije koje svako uči i koje svako sebi može priuštiti. Crtanje i slikanje kod dece podiže nivo motivacije, želju za stvaranjem nečeg novog i jedinstvenog, pruža osećaj sigurnosti i mogućnosti ispoljavanja svojih misli i osećanja.
Back to Top