Škole baleta, Škole baleta za decu Senjak

Registruj se
Prijavi se
Škole baleta, Škole baleta za decu Senjak
skola-igre-ashen-ataljanc-skole-baleta-za-decu
Škole baleta za decu.
Nakon 27 godina internacionalne karijere, naša najpoznatija prima balerina, otvorila je školu koja nosi njeno ime. Škola igre Ašhen Ataljanc predstavlja i donosi potpuno novo poimanje igračke umetnosti kod nas. I, svakako, ne samo klasičnog baleta koji je osnova i stožer svih igračkih tehnika, ali koji se danas, u 21.
veku, neverovatno prepliće sa svim savremenim stilovima ovog Novog doba.
To je jedini način da dobijemo vrhunske, visoko obrazovane i tehnički savršeno pripremljene igrače – građane sveta!
Pre svega, u ovoj školi predaju visoko obrazovani stručni kadrovi koji svoje bogato profesionalno iskustvo prenose mladima, budućim umetnicima, ne samo klasičnog baleta, već i svih savremenih vidova umetničke igre, a bez kojih se više ne može zamisliti ni jedna igračka trupa, niti pozorište u svetu. Umetnička igra je umetnost koja se ne uči iz knjiga i skripti.
To je umetnost koja se prenosi „s kolena na koleno“ i jedino se na taj način stvaraju novi vrhunski igrači.
Ne postoji drugi način.
Zbog toga je beskrajno važno i jedino moguće da se mlade, buduće snage i nosioci vrhunske Umetnosti Igre obrazuju uz najbolje, iskusne pedagoge!
Znači, ova škola odgaja igračke kadrove širokog spektra znanja i umeća, koji vladaju svim stilovima i mogu da odgovore svim zahtevima bilo kog pozorišta ili trupe u svetu, i mogu da nađu svoje mesto pod suncem na ma kom delu zemaljske kugle.
Back to Top