Škole baleta, Škole baleta za decu Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Škole baleta, Škole baleta za decu Voždovac
predskolska-ustanova-puz-skole-baleta
ŠKOLICE BALETA BEOGRAD PUŽ. Pozivamo male i velike princeze od 3 - 13 godina da dođu i naprave svoje prve baletske korake u Baletskom studiju Puž koji vodi profesorka baleta i član Narodnog pozorišta. Osim baletskih koraka naučićete kako da lepo hodate, steći ćete pravilno držanje, gracioznost i muzikalnost, radićete vežbe prevencije i korekcije stopala i kičmenog stuba.
A mame, tate, bake i deke moći će da uživaju u predstavama svoje mezimice.
baletska-skolica-sunce-skole-baleta-za-decu

Baletska školica Sunce

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 064 2143733
Škole baleta za decu.
Školu baleta za decu Sunce vodi Soka Veličković, pedagog i koreograf.
Završena baletska škola Luj Davičo a potom i muzička gimnazija.
Iskustvo sa decom stečeno je radom u privatnim školama, obdaništima i plesnim grupama.
Program baletske školice Sunce je baziran na osnovnim tehnikama modernog i klasičnog baleta, koji je prilagođen za decu uzrasta od 3 do 8 godina.
Balet za decu ojačava muskulaturu, razvija osećaj ravnoteže i motoriku tela.
Idealan je za devojčice u ranom uzrastu jer razvija osećaj za muzikalnost i ritam.
Program baletske školice Sunce obuhvata: javne časove za roditelje dve godišnje priredbe Korektivne vezbe Usled nedovoljne fizičke angažovanosti veći broj dece ima neke deformitete kao sto su: loše držanje kičme, ravna stopala i mnogi drugi.
Da bi se ti deformiteti otklonili ili ublažili deca na zadnjem delu časa uz razne zanimljive rekvizite rade vežbe koje je odobrio fizioterapeut. Pored klasicnog baleta deca uče ples, glumu, pevanje, igre u parovima, i karakterne igre.
Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 45min, deca su podeljena u tri uzrasne grupe: Prva grupa za decu uzrasta od 3 do 5 god (utorak, četvrtak od 17h do 17 i 45) Druga grupa za decu od 5 do 7 god (18:10 do 18 i 55) Nove grupe ponedeljk i sreda od 17 do 17:45 (uzrast od 4god do 5,5 god) Cena mesečne članarine 3500 din.
Ukoliko su dva deteta iz jedne porodice drugo dete plaća 50% od ukupne članarine
Back to Top