Školice sporta Beograd

Registruj se
Prijavi se
Školice sporta Beograd
Školice sporta za decu Beograd puno se traže pošto svi znamo koliko je važno da se deca bave sportom i da pravilno rastu i razvijaju se.
U beogradskim školicama sporta deca na treninzima uče osnove svih sportova.
Treninzi uključuju: atletiku, gimnastiku,borilačke sportove, zatim osnove sportova sa loptom: košarku, odbojku, rukomet i fudbal.
Deca su u školici sporta stalno aktivna, što je veoma značajno s obzirom koliko su današnje dečije igre statične i roditelji stalno brinu zato što im deca previše vremena provode ispred komjutera ili televizora.
U školici sporta iz Beograda za koju se odlučite vaše dete će zavoleti sport i otkrićete prema kom sportu ima najviše afiniteta.
Upišite dete u školicu sporta i neka zdravo raste i razvija se!

Bushido kids školica sporta

Beograd, Košutnjak, Kneza Višeslava 72 060 3758302
Cilj školice sporta. Perspektivno posmatrano, kod dece treba stvarati osnovu za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, korisne navike, znanja, veštine i dobre radne sposobnosti, ali ne kao cilj po sebi, već u funkciji stvaranja pozitivnog stava o potrebi za vežbanjem kao paradigme načina života.

Škola sporta Sporticus

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 148 065 3082667 |
064 2922261 |
Program škole sporta Sporticus namenjen je deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (3-11 godina). Program omogućuje da deca steknu znanja iz oblasti sporta (učenje tehnika, osnove taktike i pravila sportova obuhvaćenih programom) i da, pritom, što bolje razviju motoričke sposobnosti (stvaranje široke, stabilne motoričke baze za dalju sportsku specijalizaciju).

Školica sporta Sport kids

Novi Beograd, Bulevar Mihala Pupina 165a 064 1679897
Školice sporta za decu. Program škole sporta Sport kids namenjen je deci uzrasta od 3.5-11 godina. Program podrazumeva aktivnosti kroz koja deca stiču znanja iz oblasti sporta a da pritom što bolje razviju svoje motoričke sposobnosti. Deca su podeljena u grupe po uzrasnim i motoričkim kategorijama. Od septembra pa do juna meseca deca imaju dva časa nedeljno motoričkog razvoja. Treći čas nedeljno, u zavisnosti od meseca, su sledeće aktvnosti: obuka plivanja, obuka klizanja, aktivnosti u prirodi.

Dečiji sportski centar Judoka

Beograd, Vidikovac, Pilota Mihajla Petrovića 75a 063 8144728 |
063 8448276 |
ŠKOLICE SPORTA - DEČJI CENTAR JUDOKA Cilj školice sporta Judoka kod dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta je da u sistemu celokupnog vaspitanja doprinese celovitom razvoju ličnosti, prvenstveno razvoju fizičkih, funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, očuvanju i unapređenju zdravlja, sadržajnijem i korisnijem provođenju vremena i razvoju pozitivnih osobina ličnosti.
Osnovni cilj školi sporta za najmladje je da se deca na adekvatan i uzrastu primeren način uvedu u sport i zavole ga. Program je nadasve zanimljiv, zabavan ali i edukativan. Kroz carstvo igre, uz lopte, osnovom gimnastike i stazom atletike deca trče ka stvaranju zdravih životnih navika. Perspektivno posmatrano, kod dece treba stvarati osnovu za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, korisne navike, znanja, veštine i dobre radne sposobnosti, ali ne kao cilj po sebi, već u funkciji stvaranja pozitivnog stava o potrebi za vežbanjem kao paradigme načina života. Senzitivni periodi predstavljaju periode kada je jedino moguće uticati na razvoj koordinacije i pojedinih motoričkih sposobnosti. Fizička aktivnost svakog deteta neophodna za pravilan razvoj kako motoričkih tako i intelektualnih sposobnosti. Za malu decu je posebno važno da prvo razviju niz bazičnih veština, fizičku spremnost i spretnost kao osnovu, pa tek onda da se opredele i izaberu neki konkretan sport. Školica sporta - prvi korak ka aktivnom i zdravom životu.
Back to Top