Školice sporta Vračar

Registruj se
Prijavi se
Školice sporta Vračar
Cilj školice sporta. Perspektivno posmatrano, kod dece treba stvarati osnovu za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, korisne navike, znanja, veštine i dobre radne sposobnosti, ali ne kao cilj po sebi, već u funkciji stvaranja pozitivnog stava o potrebi za vežbanjem kao paradigme načina života.
Program škole sporta Sporticus namenjen je deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (3-11 godina). Program omogućuje da deca steknu znanja iz oblasti sporta (učenje tehnika, osnove taktike i pravila sportova obuhvaćenih programom) i da, pritom, što bolje razviju motoričke sposobnosti (stvaranje široke, stabilne motoričke baze za dalju sportsku specijalizaciju).

Školica sporta Sport kids

Beograd, Vračar, Beogradska 71 065 3080989 |
064 1679897 |
Školice sporta za decu. Program škole sporta Sport kids namenjen je deci uzrasta od 3.5-11 godina. Program podrazumeva aktivnosti kroz koja deca stiču znanja iz oblasti sporta a da pritom što bolje razviju svoje motoričke sposobnosti. Deca su podeljena u grupe po uzrasnim i motoričkim kategorijama. Od septembra pa do juna meseca deca imaju dva časa nedeljno motoričkog razvoja. Treći čas nedeljno, u zavisnosti od meseca, su sledeće aktvnosti: obuka plivanja, obuka klizanja, aktivnosti u prirodi.
Back to Top