Školice sporta Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Školice sporta Novi Beograd
Cilj školice sporta. Perspektivno posmatrano, kod dece treba stvarati osnovu za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, korisne navike, znanja, veštine i dobre radne sposobnosti, ali ne kao cilj po sebi, već u funkciji stvaranja pozitivnog stava o potrebi za vežbanjem kao paradigme načina života.

Škola sporta Sporticus

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 148 065 3082667 |
064 2922261 |
Program škole sporta Sporticus namenjen je deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta (3-11 godina). Program omogućuje da deca steknu znanja iz oblasti sporta (učenje tehnika, osnove taktike i pravila sportova obuhvaćenih programom) i da, pritom, što bolje razviju motoričke sposobnosti (stvaranje široke, stabilne motoričke baze za dalju sportsku specijalizaciju).

Školica sporta Sport kids

Novi Beograd, Bulevar Mihala Pupina 165a 064 1679897
Školice sporta za decu. Program škole sporta Sport kids namenjen je deci uzrasta od 3.5-11 godina. Program podrazumeva aktivnosti kroz koja deca stiču znanja iz oblasti sporta a da pritom što bolje razviju svoje motoričke sposobnosti. Deca su podeljena u grupe po uzrasnim i motoričkim kategorijama. Od septembra pa do juna meseca deca imaju dva časa nedeljno motoričkog razvoja. Treći čas nedeljno, u zavisnosti od meseca, su sledeće aktvnosti: obuka plivanja, obuka klizanja, aktivnosti u prirodi.
Back to Top