Solarijumi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Solarijumi Beograd
studio-oxy-beauty-solarijumi
SOLARIJUMI Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru našeg salona jeste sunčanje u Ergoline solarijumu.
Naš potpuno novi uređaj predstavlja najbezbedniji način da brzo postignete efekat preplanule kože za svega nekoliko minuta, a maksimalno uživanje u sunčanju garantuju nove choco lampe.
studio-lepote-save-time-solarijumi

Studio lepote Save Time

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 14 064 2610966
cena: Cenovnik
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE SAVE TIME Solarijum je tehnički uređaj za zračenje ljudskog tela ultraljubičastim svetlom.
Svrha njegovog korišćenja je estetska, to jest postizanje preplanulog izgleda bez stvarnog izlaganja suncu.
laser-centar-flamingo-solarijumi

Laser centar Flamingo

Beograd, Slavija, Deligradska 9 011 3617765
cena: Cenovnik
SOLARIJUMI BEOGRAD LASER CENTAR FLAMINGO Solarijum je marke Alisun ALISUN (Aluminium Light and Suntanning systems), jednog od vodećih evropskih proizvođača opreme za sunčanje.
Solarijum ima 40 lampi i 3 ekrana za lice.
Što se tiče sigurnosti, kvaliteta lampi, kao i da li su stare ili nove, salon je direktan uvoznik lampi tog proizvođača.
To bi trebalo da bude dobar i dovoljan pokazatelj u vezi sigurnosti i kvaliteta opreme to jest usluge salona.
frizersko-kozmeticki-salon-beauty-s-solarijumi

Frizersko kozmetički salon Beauty S

Beograd, Banovo brdo, Požeška 48 011 3549368
SOLARIJUMI BEOGRAD BEAUTY S Ukoliko želite da izgledate preplanulo u svakom trenutku, možete iskoristiti usluge solarijuma koje vam nudimo.
SOLARIJUMI BEOGRAD FRIZERSKI SALON PINK Ukoliko želite da boja Vašeg tena uvek izgleda kao da ste se upravo vratili sa mora, dođite u naš salon gde možete dobiti usluge solarijuma, po veoma povoljnim cenama.

Studio Lepote Body Logic

Beograd, Voždovac, Vojislava Ilića 40 011 2410135 |
063 7717277 |
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE BODY LOGIC Stručno dozirano sunčanje u solarijumu priprema kožu za izlaganje suncu, poboljšava opšte zdravstveno stanje, aktivira vitamin D, blagotvorno utiče na akne, ekceme i pozitivno utiče na raspoloženje. Sunčajte se u solarijumu Mega Sun 6800, opremljenim ozvučenjem, klimom, aromom, čistim vazduhom i aqua cool, leg tanner i mega voice sistemima.

Studio za negu lepote Boom

Beograd, Vračar, Loznička 17 011 2456227 |
065 6454541 |
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LEPOTE BOOM Ukoliko želite preplanuli i blistav ten za svega nekoliko minuta, obratite se nama i mi ćemo Vam to ostvariti uz pomoć našeg Turbo solarijuma.
studio-lepote-mania-solarijumi

Studio lepote Mania

Beograd, Zvezdara, Ustanička 244d 011 3475439
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE MANIA Ukoliko želite da imate prelep bronzani ten tokom cele godine, dođite u naš studio jer je za to zadužen vrhunski solarijum Megasun 5600 CPI.

Studio lepote Kenzo

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Katića 1 011 2415456 |
069 701705 |
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE KENZO Ukoliko želite da Vaš ten bude preplanuo tokom cele godine, možete se obratite nama i preporučićemo Vam usluge našeg solarijuma.

Salon lepote Be Beauty

Beograd, Dedinje, Vile Ravijojle 3b 011 4094482 |
060 5599075 |
SOLARIJUMI BEOGRAD SALON LEPOTE BE BEAUTY Ukoliko želite bakarni i preplanuli ten tokom cele godine, u našem salonu na raspolaganju su Vam vrhunski solarijumi marke MegaSun.
frizersko-kozmeticki-salon-matives-solarijumi

Frizersko kozmetički salon Matives

Beograd, Borča, Bratstva i jedinstva 105a 060 7470208
SOLARIJUMI BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MATIVES U našem salonu možete dobiti preplanuli i bronzani ten uz pomoć usluga našeg solarijuma.

Salon lepote Katarina

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 74 069 663456 |
061 6253838 |
SOLARIJUMI BEOGRAD SALON LEPOTE KATARINA Nudimo Vam usluge solarijuma, da bi Vaš ten u svakom trenutku izgledao preplanulo, kao da ste se upravo vratili sa mora.

Frizersko kozmetički salon Studio M

Beograd, Voždovac, Paunova 30 011 3670411 |
064 4632601 |
SOLARIJUMI BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON STUDIO M Ukoliko želite da tokom cele godine imate preplanuli i bronzani ten, možete dođi u naš salon i dobiti usluge solarijuma, po veoma povoljnim cenama.

Frizersko kozmetički salon 3 Mini

Beograd, Bežanijska Kosa, Ljubinke Bobić 24 064 5405322
SOLARIJUMI BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON 3 MINI Ukoliko želite da za svaku priliku Vaš ten bude preplanuo i bronzane boje, možete se obratiti nama i mi ćemo Vam preporučiti usluge našeg solarijuma.

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Dobijte željeni ten! MegaSun Choco latte kao provereni proizvođač isključivo u svrsi Vašeg zadovoljstva.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-solarijumi
SOLARIJUMI BEOGRAD Ukoliko želite da Vaš ten tokom cele godine izgleda preplanulo i ima bronzanu boju, možete se obratiti nama i mi ćemo Vam preporučiti usluge našeg solarijuma, po veoma povoljnim cenama.
SOLARIJUMI BEOGRAD Pre ulaska u solarijum, devojke obavezno treba da skinu šminku i nakit. Lampe koje greju u solarijumu tope šminku, koja zatvara pore kože i često može doći do fleka ili ekcema na koži koji se teško skidaju. Obavezno je tuširanje pre sunčanja da bi koža bolje upila UV zrake odnosno da bi bolje pocrnela. Najvažnije je zapamtiti da dva sata posle upotrebe solarijuma nije poželjno tuširanje jer tada koža najbolje upija boju. Takođe ne koristiti parfem pre ulaska u solarijum. Osobe sa osetljivom kožom treba da naprave probno sunčanje u trajanju od maksimalno 6 minuta. Sunčanje nije preporučeno posle depilacije, koža je osetljivija i može doći do pojave fleka.

Kozmetički salon Zorica

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 71 011 3243940 |
063 356001 |
SOLARIJUMI BEOGRAD U kozmetičkom salonu Zorica imamo u ponudi i solarijum. Ove usluge možete dobiti po veoma povoljnim cenama.
SOLARIJUMI BEOGRAD Čokoladne lampe su postale HIT u sunčanju! Sunčanje u solarijumu sa čokoladnim lampama omogućiće vam da dobijete veoma prirodan i ravnomeran ten. Ove lampe su pogodne i za osobe sa izrazito svetlim tenom, jer omogućavaju postepeno dobijanje tople, čokoladne boje koja daje zdrav i prirodan izgled. Sunčanje pod čokoladnm lampama omogućiće vam da izgledate sveže i preplanulo u svako doba!

Kozmetički salon Espana

Beograd, Zvezdara, Svetog Nikole 102 011 2402411 |
064 1379820 |
SOLARIJUMI BEOGRAD Moderni trendovi dolaze i prolaze. Ali jedan fenomen se pokazao veoma otpornim na bilo kakvu promenu: MODA PREPLANULOG TENA. Potrebno je da znate da je neophodno redovno sunèanje da bi se boja održala, jer bez redovnog održavanja boje za mesec dana preplanulost nestaje! Ukoliko žeilte da postignete maksimum sunčanja u solarijumu, Aleksandra i salon Espana Vam preporučuju kreme i gelove za pre i posle sunčanja u solarijumu, koje će Vam duboko hidrirati kožu, nahraniti je i pomoći Vam da brže stignete do željene boje. Cene tih krema su veoma pristupaène i kreću se od 50 do 200 din zavisno od kolièine i namene. Za one koji misle da je izlaganje sunčanju u solarijumu štetnije od sunčanja na suncu evo i jednog kratkog ali vrlo jasnog objašnjenja; jedno izlaganje od 12 min u solarijumu, odgovara izlaganju od 3 sata prirodnom suncu, ALI u solarijumu je sunčanje sigurnije, pošto su UVB i infracrveni zraci filtrirani, pa je loše dejstvo sunca eliminisano. Šta drugo reći osim da Vam toplo preporučimo zdravo i sigurno sunčanje u salonu Espana uz siguran i stručan nadzor i ljubaznost osoblja. Prostor je klimatizovan što sunčanje čini veoma ugodnim, a higijena je na veoma zavidnom nivou. Već pri prvoj poseti dobićete člansku karticu na kojoj se beleže Vaši dolasci i svaki deveti dolazak na sunčanje Vam je gratis, pa izvolite.

Kozmetički salon Tamara

Novi Beograd, Palmira Toljatija 5 011 2671847 |
011 3195896 |
SOLARIJUMI BEOGRAD Tajna našeg solarijuma su čokoladne lampe! Sunčanje pod čokoladnim lampama je zdravije, jer zahvaljujući novoj tehnologiji spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože. Uticaj ovih lampi dosta manje šteti prirodnoj kolagen supstanci kože a rezultati su dugotrajniji za 3-4 dana u odnosu na rezultate sa bilo kojim drugim lampama. Već nakon prvog sunčanja rezultati su vidljivi ,dobijate prirodno čokoladnu boju!

Kozmetički salon Terazije

Beograd, Terazije, Terazije 29 069 4483303
SOLARIJUMI BEOGRAD Ukoliko želite da imate bronzani i preplanuo ten tokom cele godine, usluge našeg solarijuma su tu za Vas.

Kozmetički salon Mary LP

Beograd, Autokomanda, Svetozara Markovića 48 011 4082296 |
060 4282296 |
SOLARIJUMI BEOGRAD Sunčajte se uz muziku u solarijumu najsavremenije generacije. U našem studiju lepote vam je na raspolaganju ležeći solarijum, kao i veliki izbor krema za solarijume. Kreme namenjene za solarijum su takvog sastava da njihovim korišćenjem mnogo efikasnije štitite kožu od UV zraka. Ispravan način odlaska u solarijum i održavanje boje je preduslov za zdravlje i očuvanost kože. U studiu Vas očekuje stručan savet od strane osoblja.
SOLARIJUMI BEOGRAD Ukoliko želite bronzanu boju tena tokom cele godine, slobodno se obratite nama i zaposleni našeg kozmetičkog salona Sun Moon Star će vam omogućiti usluge solarijuma.

Kozmetički salon Helena

Beograd, Konjarnik, Ustanička 204а 011 3474690 |
064 2347651 |
SOLARIJUMI BEOGRAD Izlaganje suncu je naravno, najprirodniji način tamnjenja ali je teško kontrolisati količinu zračenja koju će koža primiti. Količina ultravioletnog zračenja i omer UV-a i UV-b zraka menja se tokom dana, dok je isijavanje UV zraka u solarijumu konstantno. Sunčanje u kozmetičkom salonu po programu za Vaš tip kože u određenim vremenskim intervalima preporučenim od strane renomiranog norveškog proizvođača solarijuma omogućuje se sigurno tamnjenje i duže zadržavanje preplanulog tena, gde su faktori rizika svedeni na minimum.
SOLARIJUMI BEOGRAD Želite da Vaš ten bude preplanuo i da ima bronzanu boju? Ukoliko je to Vaša želja, sa sigurnošću se možete obratiti našem profesionalnom timu kozmetičara i mi ćemo Vam predložiti usluge našeg Mega Sun solarijuma.

Kozmetički salon Ana

Beograd, Bele Vode, Milana Delića 41 011 2507506 |
065 2507506 |
SOLARIJUMI BEOGRAD U našem kozmetičkom salonu možete dobiti usluge solarijuma, po veoma povoljnim cenama.

Kozmetički salon Betty Boop

Beograd, Medaković, Braće Srnić 23a 011 7476843
SOLARIJUMI BEOGRAD Pored manikirskih usluga, tu je i usluga solarijuma. Da tokom cele Vaš ten bude preplanuo i bronzan, tu je kozmetički salon Betty Boop i naš solarijum.

Kozmetički studio Ideal

Beograd, Banovo brdo, Požeška 134 063 283565
SOLARIJUMI BEOGRAD Nudimo Vam usluge solarijuma, po veoma povoljnim cenama.

Kozmetički salon Perfection

Beograd, Velika Moštanica, Živojina Tabakovića 14 011 4089083
SOLARIJUMI BEOGRAD Neka vaša koža dobije preplanulu bronzanu boju u solarijumu MEGASUN. Sunčajte se bezbedno u najboljim uslovima.

Kozmetički studio Marina

Beograd, Železnik, Ivo Lole Ribara 156 011 2577810 |
064 2256765 |
KOZMETICKI SALON MARINA Želite preplanuli ten? Bronzanu boju kao da ste se upravo vratili sa mora? Za Vas je tu naš turbo solarijum, čije usluge možete dobiti po veoma povoljnim cenama.

Kozmetički salon Jelena Čukarička Padina

Beograd, Čukarička padina, Strugarska 1a 011 3541866 |
064 8094234 |
KOZMETICKI SALON JELENA ČUKARIČKA PADINA Pored svih kozmetičkih usluga koje smo naveli, za Vas su tu i usluge solarijuma koje možete dobiti po veoma povoljnim cenama.

Kozmetički salon Studio N

Beograd, Kumodraž, Vojvode Stepe 482D 011 3948092 |
064 1424617 |
KOZMETICKI SALON STUDIO N Ukoliko želite da Vaš ten uvek bude preplanuo, možete se obratiti našem profesionalnom timu i mi ćemo Vam preporučiti usluge našeg solarijuma, koje možete dobiti po veoma povoljnim cenama.

Kozmetički salon Iris

Beograd, Lazarevac, Milovana Lazarevića bb 011 8120577 |
064 1580825 |
SOLARIJUMI SALON IRIS Solarijum Sunvision 140 ima 24 lampe plus ekran za lice. Poseduje sistem za dodatno hlaeđenje i digitalni displej. Dimenzije solarijuma su 210 cm x105 cm a visina 90 cm sa otvorenim gornjem poklopcem.

Kozmetički centar Perfecta

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3226197 |
063 7727998 |
SOLARIJUMI - CENTAR PERFECTA Jedna od usluga u našem salonu je i Solarijum. Njegove prednosti su što podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Poboljšava stanja nečiste kože (akne, bubuljice). Ako je vaša koža sklona kožnim bolestima poput gljivica, psorijaze i neurodermatitisa, onda se nemojte čuditi ako vam neki od doktora preporuče sunčanje. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje i gorenje kože, već minimalan boravak.
SOLARIJUMI - BEAUTY SECRET MEGA SUN aparat najnovije generacije koji ce vam pomoci da tokom cele godine imate lep i preplanuo ten. Da ne biste trosili vreme i novac ulazud preporucujemo ovaj solarijum јег se pokazao kao najbolji. Preporucujemo suncanje u nasem solarijumu jer se pridrzavamo propisanih pravila sto se tice menjanja lampi i higijene jer su nam klijenti na prvom mestu!!
SOLARIJUM - SECRET GARDEN Najmoderniji LUXURA Solarijumi sada i u Beogradu! - SECRET GARDEN

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
SOLARIJUM - SALON LADY Osnovno kod solarijuma je da kao sunce pomaže koži da aktivira vitamin D. Stvaranje ovog vitamina je reakcija kože na "napad" UV zračenja. Osunčana koža je najbolja zaštita od sunca. Razumno sunčanje u solarijumu može da poboljša zdravstveno stanje, raspoloženje, čak i reši mnoge kožne probleme kao što su akme, ekcemi, psorijaza .. Ispravan način odlaska u solarijum i održavanje boje je preduslov za zdravlje i očuvanost kože. Solarijumi Vam daju mogućnost da kontrolišete jačinu kao i vreme sunčanja a koje najbolje odgovara Vašem tipu kože. Obratite pažnju koji je Vaš tip kože (iz date tabele koja se nalazi u našem Salonu za sunčanje) kako biste odredili optimalno vreme sunčanja. Korišćenjem krema namenjenih za solarijum , štitite kožu i Vašoj koži dajete hidrataciju, povećavate rezultate samog sunčanja i omogućavate da brže pocrnite i da Vam boja duže traje. Za bilo kakva dodatna pitanja, naše stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju.

Kozmetički salon Relax

Beograd, Mirijevo, Dragoslava Đorđevića Goše 1 011 4135812 |
060 5151265 |
SALON RELAX Megasun solarijum nove generacije sa choko lampama učiniće vaš ten preplanulim.
SOLARIJUMI - STUDIO LEPOTE HIT Ukoliko želite da imate preplanuli ten, posetite naš salon.
SOLARIJUMI - SALON LEPOTE SAN Preplanuli ten uvek ističe Vašu lepotu.

Estetik Studio Star

Beograd, Medaković, Braće Srnić 23A 011 7473666 |
064 2030301 |
SOLARIJUMI - ESTETIK STUDIO STAR Najbolji rezultati se postižu kod sunčanja u ciklusu od 6-8 tretmana za redom, nakon čega se postignuta boja održava ponovnim sunčanjem nakon svakih 7-10 dana.
SOLARIJUMI - SALON LEPOTE BEAUTY WORLD Nemate vremena da idete na bazen, a želite da imate bronzani ten? Dođite u salon Beauty World!
SOLARIJUMI - SALON LEPOTE BAROQUE Stojeći solarijum.
SOLARIJUMI - BEAUTY STUDIO BENVENUTO Održavajte preplanuli ten, posetite naš salon.
Da bi imali tamnu boju kože i kada nema dovoljno sunca, mnogi koriste solarijume. To su veštački izvori UVA zračenja, gde se ten dobija bez opasnosti od pojave opekotine. Ako ste u menopauzi i plašite se osteoporoze, solarijum je idealan lek. Čuli smo već nebrojeno mnogo puta kako solarijum nije zdrav po našu kožu. No ipak, ima i neke svoje pozitivne strane. Sunčana koža je najbolja zaštita od Sunca. Solarijumi Vam daju mogućnost da kontrolišete jačinu, kao i vreme sunčanja koje najbolje odgovara Vašoj koži, što na prirodnom Suncu nije moguće. Sunčanjem u solarijumima, u Vašoj koži se formira melanin koji pomoću UV zrakova izlazi na površinu i Vašu kožu čini tamnijom. Pre odlaska na sunčanje na ovaj način neophodno je da se dobro informišete o njegovim štetnim, kao i pozitivnim stranama po zdravlje i ispoštujete sve savete koji će omogućiti njegovo što bezbednije korišćenje. Pre odlaska u solarijum neophodno je da odredite svoj tip kože i prema njemu minutažu i učestalost sunčanja. Takodje, ta dužina se odredjuje i shodno tipu lampi koje su instalirane u solarijumu. Sunčanje u solarijumu je vaš izbor, ali mi svakako preporučujemo da, ukoliko ne želite da ga se u potpunosti odreknete, smanjite na što manju meru.
Back to Top