Solarijumi Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Solarijumi Zvezdara
studio-lepote-mania-solarijumi

Studio lepote Mania

Beograd, Zvezdara, Ustanička 244d 011 3475439
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE MANIA Ukoliko želite da imate prelep bronzani ten tokom cele godine, dođite u naš studio jer je za to zadužen vrhunski solarijum Megasun 5600 CPI.

Studio lepote Kenzo

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Katića 1 011 2415456 |
069 701705 |
SOLARIJUMI BEOGRAD STUDIO LEPOTE KENZO Ukoliko želite da Vaš ten bude preplanuo tokom cele godine, možete se obratite nama i preporučićemo Vam usluge našeg solarijuma.
SOLARIJUMI BEOGRAD Pre ulaska u solarijum, devojke obavezno treba da skinu šminku i nakit. Lampe koje greju u solarijumu tope šminku, koja zatvara pore kože i često može doći do fleka ili ekcema na koži koji se teško skidaju. Obavezno je tuširanje pre sunčanja da bi koža bolje upila UV zrake odnosno da bi bolje pocrnela. Najvažnije je zapamtiti da dva sata posle upotrebe solarijuma nije poželjno tuširanje jer tada koža najbolje upija boju. Takođe ne koristiti parfem pre ulaska u solarijum. Osobe sa osetljivom kožom treba da naprave probno sunčanje u trajanju od maksimalno 6 minuta. Sunčanje nije preporučeno posle depilacije, koža je osetljivija i može doći do pojave fleka.

Kozmetički salon Espana

Beograd, Zvezdara, Svetog Nikole 102 011 2402411 |
064 1379820 |
SOLARIJUMI BEOGRAD Moderni trendovi dolaze i prolaze. Ali jedan fenomen se pokazao veoma otpornim na bilo kakvu promenu: MODA PREPLANULOG TENA. Potrebno je da znate da je neophodno redovno sunèanje da bi se boja održala, jer bez redovnog održavanja boje za mesec dana preplanulost nestaje! Ukoliko žeilte da postignete maksimum sunčanja u solarijumu, Aleksandra i salon Espana Vam preporučuju kreme i gelove za pre i posle sunčanja u solarijumu, koje će Vam duboko hidrirati kožu, nahraniti je i pomoći Vam da brže stignete do željene boje. Cene tih krema su veoma pristupaène i kreću se od 50 do 200 din zavisno od kolièine i namene. Za one koji misle da je izlaganje sunčanju u solarijumu štetnije od sunčanja na suncu evo i jednog kratkog ali vrlo jasnog objašnjenja; jedno izlaganje od 12 min u solarijumu, odgovara izlaganju od 3 sata prirodnom suncu, ALI u solarijumu je sunčanje sigurnije, pošto su UVB i infracrveni zraci filtrirani, pa je loše dejstvo sunca eliminisano. Šta drugo reći osim da Vam toplo preporučimo zdravo i sigurno sunčanje u salonu Espana uz siguran i stručan nadzor i ljubaznost osoblja. Prostor je klimatizovan što sunčanje čini veoma ugodnim, a higijena je na veoma zavidnom nivou. Već pri prvoj poseti dobićete člansku karticu na kojoj se beleže Vaši dolasci i svaki deveti dolazak na sunčanje Vam je gratis, pa izvolite.
SOLARIJUM - STUDIO L' ARTE Da biste tokom cele godine imali preplanuli ten, posetite naš salon.
SOLARIJUMI - STUDIO LISA MegaSun solarijum.
SOLARIJUMI - SALON FIDI Usluge sunčanja.
Back to Top