Solarijumi Centar

Registruj se
Prijavi se
Solarijumi Centar
SOLARIJUMI BEOGRAD Ukoliko želite da imate bronzani i preplanuo ten tokom cele godine, usluge našeg solarijuma su tu za Vas.
SOLARIJUMI - CENTAR PERFECTA Jedna od usluga u našem salonu je i Solarijum. Njegove prednosti su što podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Poboljšava stanja nečiste kože (akne, bubuljice). Ako je vaša koža sklona kožnim bolestima poput gljivica, psorijaze i neurodermatitisa, onda se nemojte čuditi ako vam neki od doktora preporuče sunčanje. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje i gorenje kože, već minimalan boravak.
SOLARIJUMI - BEAUTY SECRET MEGA SUN aparat najnovije generacije koji ce vam pomoci da tokom cele godine imate lep i preplanuo ten. Da ne biste trosili vreme i novac ulazud preporucujemo ovaj solarijum јег se pokazao kao najbolji. Preporucujemo suncanje u nasem solarijumu jer se pridrzavamo propisanih pravila sto se tice menjanja lampi i higijene jer su nam klijenti na prvom mestu!!
Back to Top