Solarijumi Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Solarijumi Stari Grad

Kozmetički centar Perfecta

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3226197 |
063 7727998 |
SOLARIJUMI - CENTAR PERFECTA Jedna od usluga u našem salonu je i Solarijum. Njegove prednosti su što podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Poboljšava stanja nečiste kože (akne, bubuljice). Ako je vaša koža sklona kožnim bolestima poput gljivica, psorijaze i neurodermatitisa, onda se nemojte čuditi ako vam neki od doktora preporuče sunčanje. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje i gorenje kože, već minimalan boravak.
SOLARIJUMI - BEAUTY SECRET MEGA SUN aparat najnovije generacije koji ce vam pomoci da tokom cele godine imate lep i preplanuo ten. Da ne biste trosili vreme i novac ulazud preporucujemo ovaj solarijum јег se pokazao kao najbolji. Preporucujemo suncanje u nasem solarijumu jer se pridrzavamo propisanih pravila sto se tice menjanja lampi i higijene jer su nam klijenti na prvom mestu!!
SOLARIJUMI - SALON LEPOTE BEAUTY WORLD Nemate vremena da idete na bazen, a želite da imate bronzani ten? Dođite u salon Beauty World!

Frizersko kozmetički salon Pulchritudo

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 22 069 3880020
SOLARIJUMI - SALON PULCHRITUDO Sunčanje u odličnim megaSun solarijumima, stojeći i ležeći uz veliki izbor krema za sunčanje po povoljnim cenama.
Back to Top